Friday, May 28, 2010

Trying to forget

Luin aika hyvän- tai siis järkevän haastattelun tuolta Jenkkinäyttelijä Jake Gyllenhallilta. Tyyppihän oli mm. Jarheadin leffaversiossa ja nyt siltä tulee ulos sitten joku Prince of Persia-videopeliin liittyvä leffakin ulos tässä joskus. Pakko sanoa että itse en tykännyt siitä ihan alkuperäisestä Prince of Persiasta yhtään, sillä se oli 8-bittisellä todella vaikea ja jotenkin kankea liikuteltava hahmonsa osalta. Super Mariot olivat parempia, mutta aivan varmana tuolle alkuperäiselle Princellekin löytyy omat faninsa ja puolustajansa.

Kumminkin niin tuossa haastattelussa se Gyllenhaal hyvin totesi että huolimatta siitä että elokuvissa rakkaus ja seurustelusuhteet usein tuntuvat kehittyvän todella luonnollisen sulavasti ikuisen rakkauden sun muun periaatteella toisinaan (eli siis ei kuitenkaan aina!), niin oikeassa elämässä harvemmin niin kuitenkaan käy. En nyt muista tarkkaa sanamuotoa, mutta hän sanoi osuvasti että seurustelu- ja rakkaussuhteet oikeassa elämässä ovat aika usein sellaisia todella satunnaisia, eli siis randomeita ja pikaisesti tapahtuvia useinkin. Ne ovat myös niin ohimeneviä, että leffojen maailmasta ja tosielämästä ei aina voida puhua keskenään.

Tuntui kieltämättä todella "down to earth"-kaverilta tuo heppu. Eipä silti, ihan hyviä leffaroolejakin sillä on ollut, joten siinä mielessä en ihmettele.

No comments: