Wednesday, May 19, 2010

Love for sale

Tämän postauksen osalta on kai taas vaikeaa säästyä aivopieruilta, mutta minkäs teet. Syytän edelleen näistä viime aikojen epämääräisistä aiheista ja ennen kaikkea havainnoista tätä kosteaa hellettä, joka sekoittaa päät lopullisesti.

Ensinnäkin niin kaikki ovat varmasti kuulleet sen sanonnan "joku pitää äidistä ja joku tyttärestä" viitaten siihen kuinka monenlaisia eri makuja ihmiset omaavat eri asioiden suhteen. Olen kuitenkin itse myös ajatellut tätä asiaa ja periaatteessa kuullutkin myös sellaisen variaation tuosta lausahduksesta joka menee miesten kohdalta siten että "joko äidit tykkää taikka tyttäret tykkää" viitaten siis puolestaan siihen kuinka eri persoonaiset miehet joko henkisiltä ja/tai fyysisiltä ominaisuuksiltaan ulkonäön, pukeutumistyylin sun muun osalta vetoavat eri ikäryhmien naisiin eri tavoilla.

Omalta kohdaltani väittäisin että taidan kaikesta tarmosta huolimatta olla nimenomaan enemmän "äitien mieleen", eli vähän vanhempien naisten. Tämä on siinä suhteessa merkittävä havainto, että kenties on aika ryhtyä kohdistamaan näitä Leisure Suit Larryn karisman ja seurustelutaidon kanssa samoihin asteisiin pääseviä omia taitojani ns. "MILF"-naisryhmää kohtaan. Tätä päätöstä tukee myös mm. se että tuntuu jotenkin siltä että pukeutumistyylini, juttuni sun muutkin vetoavat enemmän vähän vanhempiin naisiin enkä edes muista että milloin olisin viimeksi saanut edellisiä suhdesotkuja lukuunottamatta nuorempia naisia edes nauramaan jutuilleni. Kanssakäyminen vähän vanhempien naisten kanssa on kuitenkin helpompaa monin tavoin, ja tämän asian tajuttuani olenkin nyt päättänyt että ehkäpä tosiaan pitäisi alkaa liikkumaan enemmän sellaisissa paikoissa ja piireissä joissa vähän vanhemmatkin naiset liikkuvat. Enkä nyt tarkoita mitään vanhainkoteja suinkaan, vaan sellaisia minne kaikki aikuiset naiset yleensä suuntaavat vapaa-aikoinaan tai muuten vaan oleilemaan.

Eräs tällainen paikka voisi olla vaikkapa latotanssit. En ole varma että järjestetäänkö täällä latotansseja missään, mutta jos järjestetään niin siellä on pakko olla (kiinnostavia) vanhempia naisia valmiina vastaanottamaan minut heidän jokapäiväiseen elämäänsä.. tai jotain.

No kumminkin! Saatan olla itseasiassa vähän Matti Vanhasmaisella tyylillä tylsä jätkä omanikäisten naisten keskuudessa, vaikka kieltämättä jutunaiheita minulta ei kyllä puutu. Pelkäänpä kuitenkin että taidan olla vähän liian korrekti ja asiallinen tyyppi enimmäkseen jotta nuoret pitäisivät minua jotenkin kiinnostavana tyyppinä. Lisäksi minulla on sellainen piirre, että aika moni tyyppi minut tavattuaan jostain kumman syystä jossain vaiheessa päräyttää ilmoille sellaisen lausuman että näytän kuulemma aina kovin paljon tämän henkilön joltain serkulta. Olen nyt kuullut tämän "sä näytät vähän yheltä mun serkulta"-sanaparren kolmelta ihmiseltä, eikä se edes jättänyt minua rauhaan armeijassakaan. Tästä johtuen saatan jäädä varsin syleilevästä persoonastani huolimatta monelle ihmiselle sellaisen "serkun"- eli usein kaukaisen sukulaisen asteelle epäsuoran assosiaation johdosta. Olisi itseasiassa varsin mukavaa jos joku- erityisestikin nainen totesi että "sä näytät ihan mun veljeltäni tai isältäni", jolloin syntyisi sellainen vähän läheisemmän tunnesiteenomainen tilanne.

Mutta niin, kuten sanottu tämän asian osalta jo aikaisemmin, niin ehkäpä pitäisi alkaa etsimään vanhempia naisia. En tarkalleen tiedä että miten Leisure Suit Larryn kävi vanhempien naisten metsästyksessä, mutta hän nyt on joka tapauksessa tahaton idolini tässä asiassa ja sellaiseksi kaiketi tämänkin asian tiimoilta jäänee.

No comments: