Saturday, May 29, 2010

Päivä jona Gary Coleman kuoli

Jaahas, eli jälleen eräs superjulkkis on kuollut. Tällä kertaa poistumisvuorossa oli Gary Coleman, jonka moni muistaa eräästä tilannekomediasta, kun minä taas muistan hänet lähinnä Postal 2:sta ja siitä eräästä Simpsonien jaksosta.

Noh, legendaarinen äijähän tuossa oli selkeästi kyseessä. Harmi että kuoli, mutta hänellähän oli ollut jo pitkään erinäisiä fyysisiä komplikaatioita, joiden perusteella ei valitettavasti voinut ennustaa pitkää ikää eikä Valiojogurttia. Tai jotain.

Olen laatinut tässä alustavia suunnitelmia sen suhteen että mitä pitäisi tässä kesän mittaan lukea näin niin kuin viihdemielessä. Onhan tässä oikeastaan saanut lueskella vähän milloin mitäkin, mutta kaikki lukeminen on ollut puhtaasti asiapainotteista. Olenkin sen pohjalta päättänyt että nyt kesällä luen toiseen kertaan tuon maailmankulttuurin synnyn, luen ensimmäistä kertaa Easton-Elliksen Less than Zero'n sekä vieläpä siihen päälle jatkan loppuun Solzhenitsynin vankileirien saariston. Siinäpä pitäisi olla viihdyttävää luettavaa vähäksi aikaa.

No comments: