Sunday, May 09, 2010

A taste of honey

Eilen taas netti pätki aika pahasti loppuillasta ja yöstä. Ihme juttu, mutta sellaista on kyllä sattunut aina tasaisin väliajoin täällä.

Toisekseen niin ihmettelin vähän itsekin tuon viime postauksen aggressiivisuutta. Syytän siitä vihaperäisen musiikin kuuntelua ja patoutumieni aiheuttamia flashback-kohtauksia, jotka aiheuttavat täällä blogin puolella moista mekkalointia ja ärhentelyä yhä edelleenkin ja jatkuvasti.

Olen aloittanut päiväni kuitenkin eilisistä tapahtumista huolimatta varsin rauhallisesti. Löysin täältä Twiningsin "Pure Green Tea"-teetä useita pusseja, ja niitä olen tässä nyt liottanut kuumassa vedessä. Täytyypä kyllä sanoa että vihreä tee on aivan helvetin pahaa useimmitenkin ja maistuu vessapaperille. Ainakin jälleen tässä tapauksessa on käynyt niin vaikka en välttämättä niin haluaisi ollenkaan. Mikähän vihreä tee ei sitten maistuisi täydeltä paskalta? Varmasti joku ylikallis Aasialaisen maan rinteiltä aamuhämärissä kerätty teelajike.

Olen myös viime päivinä siivoillut musiikkikokoelmastani pois sellaisia biisejä joiden olemassaoloa siinä kontekstissä (eli kokoelmassani) on aina ollut vähän vaikeaa perustella itselleen. Noin kymmenisen biisiä lähti täten pois musiikkikansiosta, eivätkä ne ainakaan toivottavasti tule enää takaisin.

Tunnen itseni jotenkin helvetin väsyneeksi jälleen tänään. Eilen menin kyllä nukkumaan tuossa joskus kahden aikoihin tuon nettiyhteyssekoilun johdosta, mutta onnistuin jopa nukkumaan yhdeksään tai kymmeneen.. or something. Eilen muuten myös hiukan hajotti tuo sää, kun tuntui että mitään muuta ei tapahtunut kuin satoi suurinpiirtein kolme kertaa päivässä. Suuresti kyllä toivon ettei tämä kesä ole juuri tuota sadetta enimmäkseen, sillä viime talven jäljiltä vitutti tämän maan yleisin olotila- eli helvetillinen kylmyys ja märkä sateus. Nyt jos se vielä jatkuu niin lupaan kyllä ruveta vakavasti harkitsemaan muuttamista jonnekin Päiväntasaajan Guineaan. Paitsi että sielläkin voi toisaalta olla niitä monsuunikausia, mutta parempi toisaalta parisen viikkoa tai kuukautta sadetta kun jatkuvia lyhyitä kuuroja sun muuta paskaa. Pää hajoaa.

No comments: