Sunday, May 16, 2010

Get lost, mofos.

Jossain vaiheessa pitäisi kaiketi ostaa se Lostin 5. kausi DVD:lle. Netissä siitä otetaan kyllä aikamoisia riistohintoja, enkä suoraan sanottuna ole edes valmis maksamaan siitä mitään 30-40€:tä puhtaasti sen takia että tuossa viidennessä kaudessa kuulemma meno on kuuleman ja näkemän perusteella niin perseestä, että sarjan voidaan todeta jo tässä vaiheessa olevan kuollut.

Muutenkin tuo Lost periaatteessa vituttaa. Ensiksi kahlataan kolme kautta lävitse ilman mitään suuria paljastuksia, vaan pikemminkin juonikuviot vaan lisääntyvät ja lisääntyvät monimutkistuen. Tämän jälkeen sitten neloskausi jotenkin kai yrittää avata joitakin solmuja, mutta sitten viitoskaudelle käsikirjoittajat päättävätkin ruveta polttelemaan crackia käsikirjoitusprosessin monipuolistamiseksi. Tästä on seurauksena sitten täysin paska juonijatkumo, joka sortuu joihinkin aikamatkustus-juttuihin jotka eivät kumminkaan kiinnosta ketään sitten loppupeleissä.

Yksi sarja josta Lost voisi hyvinkin ottaa mallia on kyllä tuo Heroes. Katselin sitä joskus silloin kun vielä telkkaria katselin suhteellisen usein ja se oli kyllä ihan hauska mutta myös mielenkiintoinen sisällöltään. Nythän se kuulemma lopetetaan neljänteen kauteen, mutta Lostipa tietysti "yyber boring"-meinigillään rahastuksen ohella on päättänyt masentaa porukkaa vielä yhden kauden verran. Lostia on siis pian koossa kuusi kautta ja nuo kaksi viimeistä kautta näyttävät olevan todella hämäriä sisällöltäänkin.

Sitten huomasin että eräs asia josta luin jokin aika sitten oli tai onkin materialisoitunut konkreettisesti leffateattereihin: Wall Streetille on tehty jatko-osa, "Wall Street: Money Never Sleeps". Eipä suotta ole taasen eräs tarpeeton jatko-osa tulossa mukavasti kätten ulottuville- ja miksi helvetissä se tehtiin juuri Wall Streetista? Kohta täytyy varmaan tehdä jatko-osat myös niin Forrest Gumpille kuin Gone with the Windillekin. Independence Dayllehän onkin jo jatko-osa tulossa.

No comments: