Sunday, May 30, 2010

Päivä jona Dennis Hopper oli jo kuollut-

No siis mitä helvettiä, ensin Gary Coleman ja nyt Dennis Hopper? Kukahan kuolee seuraavaksi.

Taitaa mennä aika surrealistiseksi tämäkin todellisuus jälleen. Tosin eipähän sille mitään voi.

Tuo MP3-soittimeni jaksaa muuten edelleen ihmetyttää. Nyt taasen puolestaan se skulaa ihan hyvinkin eikä kiukuttele vastaan niin kuin viime päivinä. Sikäli onnekasta sille muovin ja yksinkertaisen elektroniikan risteytyksenä syntyneelle kapineelle, sillä olin tässä eräässä vaiheessa valmis paiskaamaan sen seinään. Nyt annamme sen kuitenkin elää toistaiseksi. Olisi kai kuitenkin kustannustehokkainta kaikesta tapahtuneestakin huolimatta edelleen paiskata se seinää ja tämän jälkeen ostaa uusi samanmoinen halpissoitin tilalle. Tuohon toiseen MP3-soittimeeni, siis siihen Creativen malliin en viitsi tukeutua lenkkeillessäni sillä se on siihen minusta vähän turhan kallis. Täytyypä kesällä etsiä jotain uutta mallia kunhan kerkeää.

Itselläni alkaakin muuten maanantaina työt taasen. Aluksi oli puhetta että ne alkaisivat vasta tiistaina mutta alkavatkin jo nyt maanantaina. Sehän kaiketi periaatteessa sopii, vaikka olenkin kyllä henkisesti ja fyysisesti valmistautunut että työviikko alkaa vasta tiistaina. Samapa tuo nyt toisaalta.

Seuraava postaus tulee käsittelemään muuten sitten erästä asiaa jonka mietinnön lyhennettynä haluan vihdoinkin julkaista. Tämä on sellainen asia että siitä on hyvä keskustella näin netin välityksellä ja julkisesti, sillä se nyt periaatteessa koskee ihan jokaista joka netissä yhtään sen enempää pyörii. Kenties sen postauksen sisältö tulee olemaan mielenkiintoinen ja kenties sitten taas ei.

No comments: