Wednesday, May 12, 2010

Pilkahduksia

Tulipa jopa mukavan lämmin kausi näin yhtäkkisesti eteen. Tässä kyllä nyt kieltämättä aikalailla setit lepäävät kun alkaa olemaan taas ainakin jonkinlainen kevät ja kesä. Toivon mukaan tämä jatkuu mahdollisimman pitkään.

Muihin uutisiin kuuluu että työt alkavat jälleen parin viikon päästä. Sama aika ja sama paikka. Sen suhteen siis riittää tekemistä jälleen joksikin aikaa ihan täyspäiväisesti. On ihan mukavaakin oikeastaan olla nyt kesällä töissä kun ilmatkaan eivät ole aivan täyttä paskaa. Saapa nähdä että mitä tässä nyt sitten tehdään se loppukesä, kun nimittäin suunnitelmat aivan täydellisen auki tällä hetkellä sen suhteen. Saattaneepa olla että lähden taas jonnekin taikka sitten en. Remains to be seen.

Huomasin sen että taidan olla jollain tapaa addiktoitunut kahviin. Tänään aamulla vitutti suunnattomasti kun ei saanut jokapäiväistä fixiä kahvin merkeissä. Enpä kyllä sitten vastapainoksi jaksanut keittääkään kahvia, vaan päivä meni aikalailla pienessä väsymyksen ja vitutuksen sopivassa sekoituksessa pyörien.

No comments: