Thursday, May 06, 2010

Pat Boone already did it-

Löysin uuden ja jopa kotimaisen nettiradiokanavan jota kuunnella. Nimeltään se on Aularadio, ja se soittaa tosiaankin erinäisiä Cocktail-baarien ja hissien sisällä usein kuultuja klassikoita. Eipä tuo (sen sisaruskanava) Paskaradiokaan ole sinänsä huono, mutta ongelmana tuntuu olevan se että Paskaradiossa soitetaan aika paljon samoja biisejä, eivätkö ne ole oikeasti mitenkään hyviä.

Eipä silti, kyllähän Aularadiokin soittaa usein samoja biisejä. Aalloilla kuulee myös aika usein Pat Boonea sekä Richard Cheesea, jonka johdosta olen tavallaan osittain pettynyt. Nimittäin Pat Boone on oikeastaan aiemmin aikakauden, eli 1980-luvun versio Richard Cheesestä lounge-versioineen sen ajan musiikkihiteistä. Se on tavallaan ihan kiva että Richard Cheese on jatkanut tätä perinnettä, mutta todettavahan se on ettei hän ole mitenkään se edelläkävijä pioneerin asemassa tällaisten Lounge-biisien tekemisessä. Tätä en tiennyt.

Lähetin biisitoiveen Paskaradioonkin tuossa eilen aamyöstä. Toivoin Veikko Lavin biisiä "Löysin Rantein", mutta eivätpä ne ainakaan seuraavaan neljään tuntiin sitä soittaneet sitten. Tosin myönnettävä on että minulle ei selvinnyt aivan tarkalleen että millä julkaisulla Lavi esitti tuon legendaarisen biisinsä ja siksipä sitä kyselevään kenttään en laittanut sitten mitään. Tuo seikka saattoi hyvinkin olla syynä siihen että miksei sitä esitetty.

Luin tässä samalla päivittäistä postaustani kirjoitellessani maailman viidestä eniten lihottavimmasta ruoasta. Sopivan yllättävästi ne kaikki ruoat olivat jotain Jenkkiläisiä sokeri- tai rasvamössöjä, joiden syöminen varmaan aiheuttaisi välittömän sydänpysähdyksen jokaiselle normaalille ihmiselle. Eräskin jälkiruoka oli todella brutaalia luettavaa ja tämän ohella päätinkin että jos ikinä eksyn Amerikkaan, niin syön siellä luultavasti vain jotain Etnoruokaa.

Jees, nyt muuten tulee Burt Bacharachia Aularadiosta. Eilen sitä tuli myös, mutta silloin oli kyseessä tämä legendaarinen biisi nimeltään "what the world needs now is love", joka oli muun muassa ensimmäisessä Austin Powersissa siinä bussikohtauksessa. Siinä taisi jopa olla Mr. Bacharach itse esiintymässä Cameossa.

MY HEADS ARE SHAKING SHAAAKIIIINGGG...

No comments: