Wednesday, May 26, 2010

Kesä-Esa suunnittelee

Joo, no nytpä on sitten selvinnyt hiukan siitäkin että mitä tulee tapahtumaan tämän kesän osalta noiden erinäisten ohjelmanumeroiden osalta. Tarkoituksena olisi nyt sitten vissiin lähteä töiden jälkeen joksikin aikaa taasen maanpakoon sinne perinteiseen pohjoismaiden Beirutiin. Tätä ennen on kuitenkin duunit vielä tekemättä, ja sen tiimoilta voidaankin sanoa että tulevan viikon tiistaina nimittäin se laulu ja leikki sen osalta taas nimittäin sitten alkaakin taasen. Oh joy.

Hämeenlinnassakin pitäisi vissiin lähteä jossain vaiheessa käymään. Nähtäväksi jää että tarkalleen milloin, mutta on siellä nyt joka tapauksessa käytävä tässä jossain vaiheessa kun kerran kiinnostus sitäkin kyläpahasta kohtaan nousi.

Näin niin kuin muuten niin minulla ei ole mitään sen suurempia kerrottavia. Tai siis ainakaan mitään niin suurta ettäkö koko vitun nettikansan pitäisi siitä saada nyt heti ja välittömästi tietää. Paskat ilmat olleet taas viime aikoina ja vettä satanut. Se on kieltämättä hajottanut, sillä varsinkin nyt niin ilmat ovat niin huonoja olleet että päivälläkin on oikeastaan kylmä ja yöllä vielä kylmempi. Toisaalta eihän se äärettömän kuumakaan ilma hyväksi lopulta ole, mutta mieluummin se kuin tämä.

Näin sivuhuomautuksena niin aikamoinen virtasyöppö tuo vanhempi MP3-soittimeni. Siitä sikamainen vehje se on, että viikko sitten vaihdoin siihen pariston ja jo nyt viikko myöhemmin se alkoi takeltelemaan patterien vähäenergisyyden johdosta vaikka patteri oli ihan täysi kun se sinne sisään laitettiin. Tuo vehje on nyt kaksi kertaa pettänyt kesken varsin intensiivisen lenkinjolkottelun, ja se on vituttanut.

Lieneekö mahdollista että tuo virrankäyttö on jotenkin häiriintynyt sen jälkeen kun se sen soittimen etulasi iskeytyi toistaiseksi tuntemattomasta syystä paskaksi armeijassa vuonna 2008.

No comments: