Tuesday, May 11, 2010

Helsinki round two

Tulipa taasen Helsingissä käytyä. Mentiin Suomenlinnaan käymään ja pakko kyllä oli todeta että selkeän alipukeutuneesti olin varustautunut tuohon kylmän tuulen ja merellisten elämysten suojelukohteeseen. Olisi pitänyt iskeä päälle se vähän ohuempi villakangastakki tai jotain, sillä ilmat nyt todella olivat sellaiset ainakin siellä että lämmintä vaatetta olisi tarvinnut.

Muuten niin täytyypä sanoa että aika mielenkiintoinen enklaavi tuo Suomenlinna kyllä oli. Enpä kyllä välttämättä haluaisi asua siellä lähinnä sen takia että siellä tuulee hemmetisti koko ajan ja varmasti on kylmä. Yhdessä todella varjoisassa kulmassa oli vielä jäljellä luntakin, joten olen aika vakuuttunut siitä että tuollapa se talvi vasta olisikin kylmä ja ikävä kokemus jos ei täällä mantereen puolella vähintään.

Muuten niin toisaalta taas olisi jotenkin psykedeelistä kun ympärillä olisi koko Helsinki. Voisi olla aika jännää katsella Helsinkiä juuri tuolta Suomenlinnasta käsin varsinkin öisin. Siellä kuitenkin oli aika paljon näitä asuintaloja siellä sun täällä, joten kyllähän siellä porukkaa täytynee asua. Voisi olla mielenkiintoista asua siellä vähän aikaa.

On kuitenkin nyt tässä vaiheessa palattava siihen että tuolla Suomenlinnassa oli aivan helvetisti hyvännäköisiä naisia! Aika uskomatonta että noinkin pienen alueen sisälle mahtui niin paljon hyvännäköisiä naisia. Vähintään joka toinen vastaantuleva nainen oli fyysisesti attraktiivinen, mutta sekin saattoi toki johtua siitä että aika moni niistä naisista taisi olla ulkomaalaisia turisteja. Sitäpaitsi ei minulla olisi mitään saumoja jotain Helsinkiläisnaisia saada edes, sillä Helsinkiläisnaiset ovat ensinnäkin a)äärimmäisen omanarvontuntoisia sekä b) eivät vilkaisekaan ellei valmiina ole jo joka paikkaan tatuoituna tilin kuusi ensimmäistä numeroa. Minun on siis parempi "stick to my own kind" näissä asioissa.

Mutta eli siis joo, poistuin sitten joskus tuossa kuuden aikoihin tänne simpukkapuhelinten ja hunajan maahan takaisin enemmän ja vähemmän tyhjin käsin naisasioiden suhteen. Ärsyttävää muuten että nyt nämä asiat kääntyivät taasen naisasioihin, mutta minkäs teet kun siitähän on jo vuosisatoja ollut aina puhe mistä puute.

No comments: