Thursday, May 20, 2010

Täytyy olla hullu ettei sekoa-

Rakas julkinen ja kaikkien luettavissa oleva vähintäänkin epämääräisen hämärä päiväkirjani(?),

Tänään minusta tuli jostain kumman syystä kävelevä kaljamainos, sillä ostin Carlsberg-panimon vihreän T-paidan. Ostin toisenkin sellaisen, sillä ne ovat suhteellisen harvinaisia mutta todella lempeän vihreän värin omaavia. Vihreä väri on ollut minulle aina eräs suosikki maailman niin moninaisesta väriskaalasta, ja tunnen yhä kaipuuta ihmiskunnan alkukotien, eli tarkemmin ilmaistuna metsien siimekseen oikein herkullisennäköisen vihreän asian tai esineen kohdatessani.

Oikeastaan tuossa justiinsa tuumin että jos lätkäisen tuon Carlsbergin T-paidan, mustan valkoisilla olka- ja käsivarsiviivoilla koristellun mustan verkkaritakin ja nuo AUK:n kurssiverkkarien housut päälleni unohtamatta päähän sijoitettavaa "pappalakkia", niin edustan pukeutumistyyliltäni ns. "Pubivaatetusta". Tämä oli aika harjaannuttava huomio, kuulkaapas.

Tällä vaatetuksellahan voisin mennä jonkun baarin terassille istuskelemaan näin lämpiminä päivinä ja vaan seurata kauniiden naisten luonnollista kiertoa tavallisessa katukuvassa. Toisaalta niinhän minä suurinpiirtein teenkin, joten NOTHING NEW UNDER THE SUN, FOLKS! OSSOO SE TALLEERIKII RAKASTOO JOS HALUVAA!

Ai niin, mun uusvanha- eli "Jugend-tyylinen" harrastukseni on muuten yhä edelleen nykyäänkin "naisten tuijottelu", mutta senpä te jo varmaan tiesittekin.

No comments: