Monday, November 30, 2009

What's your pleasure, sir?

Poistin vihdoinkin tuon Double D-peliarvostelublogin listoilta. Se oli aika turha ihan alusta alkaenkin, ja kuvittelin omaavani tarpeeksi aikaa ja keskittymiskykyä sen jatkuvaan ylläpitoon. En kuitenkaan jaksanut kehittää sitä kovinkaan pitkälle, ja nyt vasta tajusin sen olevan täysi turhake jälleen pitkästä aikaa. Tulipa nyt sitten sekin tosiaan poisteltua. Hyvä näin.

Tekisi mieli lukea eräs kirja. Sellainen kuin Sadan Vuoden Yksinäisyys, jonka on kirjoittanut Kolumbialainen Gabriel Garcia Marquez. Aluksi ajattelin ihan ostaa sen, mutta sitten tajusin että se vain kasvattaisi tuota turhaa kirjakasaa muutenkin, vaikka eihän se kallis olisi ollutkaan. Sitten meinasin lainata sen kirjastosta, mutta tajusin että minulla on eräs opiskelujuttuihin liittyvä teos tässä nyt työn alla, enkä halua sekoittaa sen lukua nyt mihinkään fiktiiviseen hommaan, joten pelkäänpä että kirjojen lukeminen muussa kuin opetuksellisessa mielessä on kiellettyä ennen kesäkuun puolta väliä tulevaa vuotta. Paskempi homma.

Vuosi 2009 on kyllä ollut niin paska vuosi ihan kaikilta osa-alueiltaan. Tämä vuosi alkoi oikein kunnollisilla potkuilla munille ja onkin jatkunut aikalailla yhtä kohteliaaseen ja onnekkaaseen tapaan loppuakin päin. Todella perseestä.

Tajusin muuten että piakkoin on tosiaan vain se noin 30 päivää ennen kuin tämä vuosi vaihtuu. Toivottavasti tuleva vuosi ei tule olemaan samanlaista paskaa, tai alan tosissani suunnittelemaan jotain todella radikaalia elämänlaatuni parantamiseksi. Tajusin muuten tässä samalla, että siihenkään ei ole enää kuin 22 päivää kunnes minulla on taas syntymäpäivät. Tänä vuonna pakenen kyllä syntymäpäiviäni jonnekin, kenties pahaa oloa ja alkutalven maanis-depressiivistä ilmapiiriä huokuvan maamme pääkaupungin kaduille. Olen tosiaan vähän ajatellut viettäväni synttärini jossain aivan muualla kuin ennen. Saapa nyt sitten nähdä että miten tämä homma tulee hoitumaan.

Nämä sääolosuhteet ihan oikeasti alkavat vituttamaan jo. Tuossa juuri tänään juttelin kaverini kanssa siitä, että oikeastaan kaikesta negatiivisuudestaan huolimatta pakkassäät ja lumi olisi lopulta parempi kun tämä sateen, mudan ja tuulen muodostama paskakeli mitä meillä on meneillään täällä maassamme koko ajan muutenkin. Ja milloin täällä on muuten viimeksi paistanut aurinko? Tuntuu että siitä on ainakin kaksi kuukautta.

Kuinkahan moni ihminen muuten lukee tätä blogia sen takia, että heille tämä blogi edustaa juuri sitä "kun itse tuntuu että menee huonosti, niin on aina joku jolla menee vielä huonommin"-ajattelua? Väitän tässä nyt aika rankasti, että vähintään puolet tämän blogin lukijoista lukevat tätä juuri sen takia, että minä edustan heille sitä "vielä huonommin"-persoonaa. Tai siltä ainakin vahvasti tuntuu - enkä ole mitenkään loukkaantunut siitä asiasta, sillä minäkin "vielä huonommin"-persoonana omaan taas omat "vielä huonommin"-persoonat joiden edesottamuksia luen aina kun oikein pahasti masentaa, joka puolestaan synnyttää todella kieroutuneen oravanpyörän jossa suunnaton joukko ihmisiä nautti toistensa itsesäälin ja vahingonilon sekoituksesta niin kuin jonkinlainen hienostorouva baaritiskin ääressä drinkkiään nautiskellen.

No comments: