Saturday, November 07, 2009

Taas Mennään (Tammikuussa)

Ajattelin taas lähteä hiukan reissuun tuossa tammikuussa 2010. Melkein kuun alusta lähden, ja pois olen noin 2-3 viikkoa ja ehkä muutaman päivän päälle. Minnekö tällä kertaa lähden? En onneksi kovin pitkälle, ja monet varmaan jo tajuavatkin että minne olenkaan lähdössä. Jälleen.

Lento ei maksanut onneksi paljoa mitään, mutta siihen syynä olikin varmasti se että otin sen aika pitkän ajan päähän tästä hetkestä. Kun noita matkoja yleensä miettii lentolippujen kannalta, niin kannattaa yleensä varata ne aina mahdollisimman aikaisin. Silloin pääsee halvemmalla lähes aina.

Mitäs muuta? Tänä viikonloppuna ei ole töitä, mutta todennäköisimmin taas tulevana viikonloppuna on. Yritin tuossa pelailla tällä Vista-koneella Jagged Alliance 2: Wildfirea, mutta ilmeisesti Vistan paskuuden ansiosta se ei edes ottanut vastaan sen mukana tullutta rekisteröintikoodia, vaan nillitti siitä jotain. Kuulemma jonkun rekisterin viilaaminen ja höylääminen olisi voinut auttaa, ja kokeiltuani moista kikkaa niin eihän sekään nyt sitten toiminut. Vitun Vista taas ja kiitti saatana kauheasti.

Noh, voihan toisaalta tuolla vanhemmalla koneella pelailla WF:ää, jos haluaa. Ajattelinkin kenties iskeä sen tulille nyt tässä, ja mahdollisesti jopa kokeilla.

No comments: