Saturday, November 28, 2009

Välinäytös

Erinomaiset säät täällä taas olleet kyllä. Tunnetaanko täällä enää lähinnä minkäänlaista muuta säätilaa kuin pilvistä ja kylmää vesisadetta? Tuntuu että muuta tämä maa ei enää osaakaan tarjota kuin kylmää sadetta ja tummia pilviä 24/7. Jossain Pohjoisemmassa sitten olisi varmasti pelkkää lunta, jäätä ja vielä kylmempää.. Että valitsepa sitten näistä "paljonkin toisistaan eroavista vaihtoehdoista" se paras.

Tänään kun olin menossa töihin niin sateenvarjo sakkasi upeasti niin että se nappi jolla se pitäisi avata oli juuttunut täysin kiinni. Yritin sitä sitten töihin mennessäni keskellä kaatosadetta availla, mutta eipähän se tietenkään sitten auennut juurikaan millään. Sikäli aika ironista muuten, että kyseinen varjo on ostettu Halpahalli-ketjun myymälästä, josta ostin edellisenkin varjoni. Sekin tosin meni todella äkkiä rikki samaan tapaan kuin tämäkin.

Tuo Halpahalli on kyllä kanssa sitten sellainen helvetin nyrkkipaja että. Pitkällisen kokemuksen tuloksena sieltä ei ainakaan kannata ostaa edes laadukkaaksi kehutun valmistajan (Adidas) urheilusukkia, nimittäin nekin menevät suurinpiirtein kahden viikon käytön ja pesun jälkeen täysin rikki. Myöskään tosiaan mitään sateenvarjoja en enää koskaan osta sieltä tämän jälkeen, mutta tyhmähän se minä olenkin ollut kun sieltä olen koskaan mitään ostanutkaan. Nytpä sitten taas todettiin, että sateenvarjotkin menevät täysin paskaksi jos niitä ostaa Halpahallista, perkele.

Heitin sen varjon lähimpään roskikseen, ja täytyypä tässä joku päivä kai taas suunnata ostamaan uusi varjo - mutta tällä kertaa jostain hiukan laadukkaammasta paikasta.

No comments: