Monday, November 30, 2009

West End town, a dead end world

Eilen meni yllättävän pitkään tosiaan töissä, mutta hyvä juttu vaan että meni sillä se meinaa kenties pikkiriikkisen enemmän palkkaa kuin normaalisti. Ehkä.

Lisäksi vedin tuon työviikonlopun aikalailla säästöliekillä muutenkin, eli myönnän että paljoakaan en nukkunut viikonlopun öinä, vaikka kieltämättä olisi tosiaankin pitänyt. Onneksi kuitenkin kahvi piti hereillä aina silloin tällöin kun sai tai kerkesi pitää taukoja töissä. Kofeiinitabletteja en käytä, sillä ne saavat aikaiseksi varsin epämieluisan tunteen rinnassa ja jotenkin tuntuu että sydän alkaa hakkaamaan lujemmin ja muutenkin "pelottavammin" niiden vaikutuksen alaisena. Pyrin muutenkin välttämään kemiallisten tuotteiden käyttöä tuolla tavalla, sillä itselleni ainakaan nuo tabletit eivät tuo mitään hyvää oloa.

Eilen oli sitten kuitenkin mahdollisuus katsoa tuo Resident Evil: Extinction vielä, ja täytyypä sanoa kaiken tuon näkemäni jälkeen että onneksi en maksanut sen näkemisestä yhtikäs mitään. Oli se kyllä sen verran hirveää shittiä, että eipä tuota olisi mitenkään muuten voinutkaan nähdä kuin täysin ilmaiseksi. Siinä alussa oli kuitenkin muutama ihan hyvä kohtaus, missä se Alice (vai mikä olikaan) päristeli moottoripyörällä niitä aavikoituneita tienpätkiä pitkin, joka sinänsä oli visuaalisesti ihan hienoa katseltavaa - huono homma vaan että sillä ei ollut mitään tekemistä juurikaan RE:n kanssa. Välillä kuvittelin että sen Alicen tilalla oli sen Half-Lifen Gordon Freemanin varhaisten mallinnusten näköinen kaveri, eli Ivan the Space Biker, joka ampui Zombeja kaksipiippuisella haulikolla ja ryösti keskikaljaa niistä autioituneista bensa-asemista. Silloin se leffa kumma kyllä toimi - mutta puhtaasti vain mielikuvituksellisella tasolla!

Tänään olisi vielä jäljellä tuon pirstoutuneen leffamaratoonin kaksi viimeistä tekelettä, ja ajattelinkin pian ruveta niitä katselemaan. Nämä leffamaratoonit ovat sikäli edenneet pätkittäin nyt, että olen katsellut leffoja aina kahden sarjassa, jonka jälkeen sitten olen heittänyt niistä kommenttia tänne blogin puolelle sen jälkeen. Viimeisenä ovat kuitenkin jäljellä tuo Tora! Tora! Tora! ja Wild Geese.

No comments: