Wednesday, November 04, 2009

Follow my Ruin

Valitettavasti on kai sanottava, että Blogin pitäminen ja oman elämänsä kuulumisten kirjoittelu on jo muodostunut eräänlaiseksi harrastuksekseni (vaiko Obsessiokseni?), joten sinänsä on ihan loogista että juttua piisaa enemmän kuin tarpeeksi. Monet jotka ovat tätä blogia lukeneet ja IRL kommentoineet sisältöä, niin ovat todenneet että ainakin kirjoitan tänne paljon ja useasti. Ei oikeastaan yhtään edes nolota myöntää, että kenties teen sen juuri siksi ettei minulla ole omasta mielestäni vapaa-ajallani muutakaan tekemistä välillä - ja sitä paitsihan tämä blogi on erinomainen tiedotuskanava mm. kaikenlaisille vihamiehilleni(kö?) elämäni kuulumisista. Eli - as far as you're concerned, niin mä olen teidän henkilökohtainen Seiska-lehtenne nettiversio, jota tulee lukea vähintään joka toinen päivä uusien juorujen aikaansaamiseksi. Olen myös aivan varma siitä, että tämän Blogin sisältöä on päivitelty useammankin parin tai henkilön aamiaispöydässä jo lukuisia kertoja, joten siinäkin mielessä minä toimitan sisältöä (ehkä) elämiin(ne) ja enemmän tai vähemmän mielenkiintoista keskusteltavaa ihmisille.

Noh kuitenkin, tänään tuli nukuttua jopa vähän yli seitsemään aamulla. Kyseessä on pitkästä aikaa jopa ennätyksellisen pitkään nukuttu aika! Outoa että vaikka nyt tuleekin pimeämpää nopeammin kuin muulloin, niin siltikään ei periaatteessa nukuta. Kesäisinhän tämä on minulle ongelma, jolloin käytännöllisesti ei ole edes kovinkaan pimeää yötä, vaan enemmän tai vähemmän valoisaa lähes koko ajan. Silloin poden suurinta unettomuuttani - mutta nyt kumma kyllä talvellakin tämä on alkanut iskeytymään vaivaksi asti.

Luin tuossa muuten tänään aamiaisella erään jutun jostain Tampereen suunnalla tapahtuneesta murhasta. Joku keski-ikäinen mies oli ilmeisesti teilattu ja tämän jälkeen kuljetettu autolla pitkiä matkoja jonnekin Tampereen moottoritien suuntaan, jonne ruumis oli dumpattu. Tästä tapauksesta tuli mieleeni joku sellainen todella kaukainen muisto tässä maassa tapahtuneesta rikoksesta, jossa joku ns. "Erakoitunut herrasmies" oli tapettu jonnekin metsän siimekseen? Tästä rikoksesta on jo vuosia, enkä kyennyt löytämään varsinaisesti mitään järkevää informaatiota siitä. Se saattoi olla tuo Ilmajoenkin tapaus, vaan mistäpä minä tarkalleen tiedän.

Oikeastaan varmaan nyky-aikana on melko vaarallista olla erakko. Ainakin viimeaikaisten tapahtumien perusteella. Milloin vain ja missä vain jos kuvittelet erakoituneesi, niin ihmisiä ilmaantuu kotiovesi lävitse tappamaan sinut jonkun huhutun rahasumman perusteella ennen pitkää. Ja jos raha ei ole motiivi, niin sitten vähintään viina.

Jos minä olisin erakko, niin eläisin kyllä satavarmana jossain kuusenoksassa haulikko ja Ballistiset suojaliivit perusvarusteena. En minä vaan luottaisi että missään metsässä saisi olla rauhassa (nykyään), vaikka ehkä niin kovasti haluaisikin. Ja toisaalta en ole kyllä erakoksi ryhtymässäkään, mutta mietinkin nyt tässä sitä että kuinka perustavanlaatuista tuollainen erakoituminen toiminnallaan usein on, ja kuinka "Pottumaista" se on lähteä häiritsemään tuollaisen ihmisen itse valittua rauhaa. Tosin ahneudestahan siinä taisi olla kyse jälleen kerran teoiltaan, mutta on se silti ikävää ja turvatonta touhua tuo erakoituminenkin nykyään.

Kadotinpa muuten taas jonkun vähän kevyemmän aiheen tutkiskelun tässä erakoitumisen iloista paasatessani. Ilmeisesti en enää muista että mitä minun pitikään taas täällä asioista kirjoittaa, mutta kenties sitten huomenna taas riittää lisää sanottavaa jostakin asiasta. Nytpä puolestani lähden katsomaan jonkun elokuvan, jonka jälkeen pitäisi kai yrittää vähän siivoilla.

No comments: