Monday, November 02, 2009

Kantava ajatus

Heräsin eilen taas about kolmen tunnin yöunien jälkeen. Pöydälle oli kerääntynyt viime kuukauden kaikkien perjantaiden NYT-liitteet, ja päätin ottaa projektiksi niiden lukemisen, kun en muutakaan keksinyt. Yleisesti ottaen tuntui siltä, että tuo Hesarin NYT-liite on huomattavasti pienentynyt sisällöltään sitten männävuosien, jolloin sen TV-liite oli pieni ja ohut läpyskä sen paksun NYT-liitteen välissä. Nyt asiat tuntuvat kääntyneen toisinpäin.

En jaksanut perjantaina tsekata sitä Lainvalvojat-sarjan viimeisintä osaa, jossa oli kuulemma jotain juttua sen Herlinin suvun jäsenen Kidnappauksesta. Jotenkin se tuntui älyttömän tylsältä edes ideana, sillä tuolloin kun se tapahtui niin meneillään oli suurinpiirtein 24/7 rummutus siitä asiasta ihan kaikkialla. Tuntui oikeastaan ihan uutistenkin katsomisen perusteella siltä, että kaikki olennainen tapauksesta oli nähty jo sen kautta muutenkin. Oikeastaan traagisinta siinä tapauksessa oli kenties se että kaikki tahot ja Agentuurit aina Puolustusvoimista saakka valjastettiin siihen etsintään, kun kyseessä oli jonkun pahasti vanhalta rahalta haisevan suvun jäsen. Jos mut olis kaapattu, niin varmaan kymmenen ihmistä olis' heti saapunut yhdeksän uutisiin kertomaan kaikelle kansalle että ei mua kannata edes etsiä, kun tsäänssit niiden lunnaiden maksuun olis joka tapauksessa tasan pyöreä nolla. Vois vähän kaapparia siinä vituttaa.

Mulle maksettiin taas jotain viikonloppulisiäkin. Tämä oli aika hauska ja positiivinen yllätys, vaikka nuo lisät eivät kyllä häävejä sinänsä summana olleetkaan, vaan kaikki rahasummathan mulle kelpaa oikein avoimin mielin. Saapa taas nähdä että pääsisikös töihin tuossa tulevana viikonloppuna. Muutenkin on taas jumittanut aika pahasti täällä viime aikoina.

Olen myöskin täs' miettinyt, että pitäisköhän hankkia tuollainen Don Johnson-tyylinen valkoinen Bleiseri. Kai se sopii esim. harmaiden farkkujen kanssa? Alle vois laittaa vaikka vuodenajasta riippuen jonkun T-paidan taikka sitten jonkun muun paidan. Yleensä en pidä valkoisesta takin värinä, mutta kesäisin tuo tuollainen valkoinen takki kyllä omaisi puolensa - varsinkin kun tuntuu että mulla on aivan liikaa edelleen mustia vaatteita, josta olen yrittänyt stigmaattisesti päästä eroon.

Milloinhan muuten se Röyksoppin uusi Albumi julkaistaan? Senhän pitäis' kai tulla vielä tämän vuoden puolella, mutta toistaiseksi ei ole näkynyt. Eräs asia mikä minua on mietityttää tuossa tulevassa albumissa on, että tuleeko siinä taas olemaan joku sen The Knifen solistin laulama kappale mukana? Tuntuu että ainoa syy miksi se pääsi tuohon Juniorin kappaleelle This Must Be It oli että aikaisemman julkaisun biisi What Else Is There oli niin suosittu - ja ovatpahan molemmat biisit toisaalta erittäin todella hyviä, mutta mietin että tuleeko tästä Karin Dreijer Anderssonista nyt sitten joku Röyksoppin luottovierailija guest female voicena? Oikeastaan mun mielestäni olisi parasta jos Röyksopp yrittäisi saada levyilleen mahdollisimman monen etenkin Skandinaavisen naislaulajan äänet vierailuille jollekin kappaleelle, eikä suinkaan näin että koko ajan näyttäisi olevan samat luottotyypit remmissä.

Röyksopp olis' muuten kiva nähdä Livenä. Nehän oli tuossa viime kesänä Ruotsin Way out West-festareilla, mutta se muistaakseni pidettiin just silloin kun piti lähteä takaisin kotimaan puolelle. Hiukkasen kyllä "Potutti", sillä mulla olis' ollut mielenkiintoa käydäkin siellä, mutta minkäs teet kun aikataulut on aina tällaisia. Koskaan ei ehdi mitään sellaista mitä pitäis, ja jos olisi osannut pelata korttinsa oikein, niin mukaan olisi saattanut saada naisseuraakin. Harmi että asiat taas meni liian perinteisesti.. Eli ei menny ollenkaan!

No comments: