Friday, November 13, 2009

Kylmää tilaa

Tänään tuli tehtyä vain kuuden tunnin päivä töissä. Aika rauhallista oli, vaikka muutama melko varmasti ala-ikäinen kaveri pitikin poistaa sisätiloista norkoilemasta. Muutenkin olen pistänyt huomiolle sen, että paljon tuon kyseisen paikan epämääräisiä nuorisoporukoita kerääntyy juuri tuon työpaikkani lähistölle, ja nämä kakarat sitten istuskelevat tai seisoskelevat pitkin kyseisen kohteen käytäviä ja kulkuteitä. Eräs työkaveri kertoi, että hän säännöllisesti joutuu heittämään arkipäivisin näitä Viikareita ulos sen takia, että he ovat monasti jääneet kuulemma kiinni näpistelystä sun muusta. Poliisikin on ollut paikalla useasti.

Voin vain todeta, että "not on my shift" - onneksi. En ole itse joutunut oikeastaan olemaan tekemisissä noiden nuorten kanssa täällä vielä lähes ollenkaan, mutta ehkä se sitten johtunee siitä että viikonloppuisin ne kai päristävät pitkin kylää keskikaljapäissään Pissikset tarakalla istuen. Sitten taas arkipäivisin heillä ilmeisesti näyttää olevan aikaa norkoilla tuolla, mutta minäpä en nyt onneksi satukaan olemaan silloin paikalla.

Anyways, aika paskat ilmat olleet taas. Tuossa juuri katselin mittaria, ja tyly lukema joka murtaa minut täydellisesti on -6 astetta pakkasta. Vittumaista pukeutua kuin mikäkin lumiukko monen vaatekerroksen alle, mutta minkäs teet kun kylmää on.

Hmm.. En nyt kyllä satu muistamaan että mistä minun pitikään tänään kirjoitella. Tuskin se mitään tärkeää oli, kun en kerran sitä nyt taas hetken päästä muistakaan. Kenties voisi yrittää huomenna uudestaan.

No comments: