Tuesday, November 24, 2009

Papa Doble

Eilen meni koko päivä taas puoliväsyneenä sohvalla maaten. Pelailin yöllä Playstationilläni näitä vanhempia konsoli- ja Arcade-pelien kokoelmia, missä oli erinäisten pelivalmistajien erinäisiä pelejä 1980-luvulta 1990-luvun alkuun. Siinä oli muutama ihan kelvollinen tekele, mutta täytyy sanoa että vaikkapa nyt esimerkiksi tässä Taito Legends 1&2 - paketissa niin ihan pieni osa niistä peleistä oli oikeasti hyviä. Suurin osa niistä oli aika paskoja, joita jaksoin rämpyttää ehkä seitsemän sekuntia, jonka jälkeen tulin siihen lopputulokseen että näinkin huonoja pelejä ei olisi kannattanut pakata kokoelmaksi vain ja ainoastaan sen takia että ne olivat joskus 1980-luvulla suosittuja, jota kyllä vähän saattanen joidenkin kohdalla vahvasti epäilläkin. Eipä silti, muutama ihan hauska variaatio Space Invaders-peleistä sekä erinäisiä Tetris-klooneja löytyi, sekä sitten sellainen ihmeen primitiivinen Cowboy-peli nimeltään Wild Western, jossa oli todella kovia Villin Lännen henkeen sävellettyjä PC Speaker-biisejä.

Eilen oli taas aika ihanat nuo vesisateet täällä. Että taas vitutti lähteä lenkille, ja saavuttuani takaisin niin verkkaripuku oli täysin läpimärkä. Pistin sen henkariin kuivumaan. Olo oli sen jälkeen huomattavasti parempi, jostain syystä kuitenkin.

Hohhoijaa, on muuten jäljellä enää kaksi jaksoa Miami Vicea. Viides kausi ja samalla koko sarja on piakkoin purkissa. Sen jälkeen voisi heittää sellaisen pienen arvostelun kustakin kaudesta samaan tapaan kun näin erään äijän tehneen Amazonin puolella. Sittenpä ainakin saatte todella ylimalkaisen kuvan siitä, että kannattaako sarjaa katsoa ylipäätään.. Ja kannattaako ensimmäisen kauden jälkeen sarjaa pitemmälle katsellakaan.

Vannoin tuossa muuten itselleni parisen päivää sitten että Jouluna en sitten osta yhtikäs mitään itselleni. Toisillekin lahjojen ostelu on vähän niin ja näin lähinnä siitä syystä, että en haluaisi hirveästi tuhlailla "pitkään ja hartaasti" ansaitsemiani rahoja tuollaisiin juttuihin mihin nyt yleensä jouluisin porukat rahojaan tuhlailevat. Tavallaan tekisi mieli ostaa eräs kirja, mutta sitten taas tämän vuoden puolella olen myynyt noin 30 teosta pois hyllyistäni, ja lisää pitäisi vielä ainakin kymmenen verran saada myydyksi, enkä juurikaan siksi haluaisi hirvittävästi ostella mitään uutta tilalle. Tällainen teos kun Yakuza Moon: Memoirs of a Gangster's Daughter kuitenkin kiinnostaisi, mutta enpä tiedä että raaskinko nyt sitten kuitenkaan sitä kaikesta huolimatta hankkia. Tuo teoksen päähenkilö, Shoko Tendo kyllä vaikutti melkoiselta selviytyjältä ja muutenkin yleistiedon pohjalta pitäisi lukea hieman materiaalia Yakuzaa ja esim. vaikkapa La Cosa Nostraakin koskien.

No comments: