Saturday, November 21, 2009

Vitamiinipäiväkirjat

Heräsin yllätyksellisesti tänään siihen kun kännykkä soi. Rauhallinen miesääni toisessa päässä kauppasi minulle Hesaria, josta jouduin kieltäytymään sen perusteella että tähän asumiskokonaisuuteeni tulee jo Helsingin Sanomat. Sikäli vähän ihmetytti, että jos heillä näkyy siellä rekistereissä että minulle tulee Helsingin Sanomat, niin miksi ruveta kauppaamaan niitä enää lisää samaan talouteen? Kenties kyseessä oli jonkinlainen virhe, mistäpä sitä tietää.

Ja ilmat on olleet taas niinkin ihania tänään, että vitutti nousta sängystä ylös aamulla. Todellisuuteni ei näemmä enää koostu mistään muusta kuin sadesäästä ja pimeästä. Heitin huiviin kupin teetä ja kaksi leipää, jonka jälkeen menin takaisin sänkyyn nukkumaan, ja nukuin ainakin viisi tuntia vielä siihen viimeisen session perään. Eikä muuten kaduttanut yhtään.

Ostin muuten tänään ison purkin D-vitamiinia. Menin tuolla keskustassa sijaitsevaan apteekkiin, ja sieltä sitten pyysin "kovinta mahdollista kamaa" D-vitamiinin muodossa mitä heiltä löytyi. Sain purkin 10 mikrogramman D-vitamiinitabletteja, ja niitä nyt olen tässä aikomassa heittää huiviin. Kenties nämä parantavat jollain tapaa elämänlaatua, sillä D-vitamiinin puutostilatkin voisivat kenties olla eräs syy aina niin vitun kurjaan mielentilaani, että siinä mielessähän kaikkea on kokeiltava.

No comments: