Saturday, November 14, 2009

As the temperature just keeps on sinking..

Eilen oli yöllä taas ihan kiitettävät pakkaset täällä. Muistaakseni 10 tai 11 astetta pakkasta oli yöllä, ja tuossa kun kävin heittämässä lenkin keskellä yötä niin jokaisen miinusasteen kyllä valitettavasti tunsi. Onneksi oli väliasu. Väliasu pelasti.. Mutta vain välillisesti, HEH HEH.

Tänään kuulemma alkoi tuon Finnairin joku lakko. Itseänihän se ei juurikaan kiinnosta, sillä olen aina pitänyt Finnairia aivan tarpeettoman kalliina ja jo pitkän aikaa Monopoliasemassa olleena yhtiönä. Onneksi Suomenkin markkinoille on ruvennut tulemaan näitä ulkomaisia lentoyhtiöitä, jotka eivät nyhdä rahaa ihan samaan tahtiin samoista matkoista kuin Finnair. Toivotan siis omasta puolestani hyvää lakkoilua kaikille Finnairin Siipimiehille., Hajotkaa sinne "Cockpitteihinne".

Itseäni taitaa taas enemmänkin huolettaa tuo sää kuin mikään muu tällä hetkellä. Itseäni ihan oikeasti vituttaa tämän maan kylmyys vuosi vuodelta enemmän ja enemmän, ja niin vituttaisi monia teistäkin jos olisitte viettäneet viime talven jossain kusisessa Poterovartiossa kahdestatoista yöllä kolmeen aamuyöstä jotain vitun metsikköä vartioiden. Armeija oli oikeastaan kylmyydensietokyvylleni se äärirajoille vievä kokemus, jonka jälkeen olen halunnut köyttää itseni kiinni lämpöpatteriin aina liiallisen kylmyyden iskiessä. Tälläkin hetkellä selkäni takana on muuten pieni lämpöpatteri, jonka lämpöä vasten nojaudun aina hiukan kun oikein pahasti kylmettää. Näinkin vakaviin keinoihin on nyt siis turvauduttu Suomen petollisen ilmastonalan johdosta!

Ja sitten taas päästään vielä tämän aiheen kautta Aasinsiltaa pitkin seuraavaan aiheeseen: SIKAINFLUENSSA! SIKAINFLUENSSA! SIKAINFLUENSSA! Varokaa sitä. Se tulee. Se tappaa. Se elää ja voi hyvin.

Eli en vieläkään tiedä että a) milloin täällä oikein porukkaa aletaan rokottaa sitä vastaan b) haluanko tulevasta ulkomaanmatkastani huolimatta ottaa sitä rokotetta, sillä jo se pelkkä jonotus prosessina voi olla (hengenvaarallinen ja) vittumainen kokemus.

No comments: