Tuesday, December 01, 2009

I melt with you

Hyi helvetti mikä olo oli taas tänään aamulla. Menin nukkumaan tuossa yhdeksän maissa illalla ja sitä ennen heitin nopean ja todella flegmaattisen lenkin. Lopussa tuli jotenkin aivan helvetin huono olo, ja päässä pyöri. Makasin sohvalla loppuillan ja katselin viisitoista minuuttia sitä Wild Geese-elokuvaa, jonka jälkeen nukahdin siihen. Mikähän helvetti minua taas oikein vaivaa - vai pitäisikö sanoa ihan että riivaa?

Aamulla heräsin hieman vaille seitsemän helvetinmoiseen päänsärkyyn. Kesti ensinnäkin kymmenen minuuttia edes tajuta että missä maassa oltiin ja mikä valuutta oli kierrossa, näin tuota krapulapäivän sanontaan mukaillakseni. Alkoi taas heti vituttamaan sohvalta noustuani.

Heitin kaksi "Burana 600"-särkytablettia naamaan, ja tässä olenkin nyt sitten istuskellut pakollisten lukemisten ohella. Päätin myös erään toisen asian tulevan vuoden toukokuuta ajatellen, joka on tämänhetkisten suunnitelmieni osalta vähän niin kuin "ensisijaisten suunnitelmien toissijainen vaihtoehto". Sitten näiden jälkeen ovat jäljellä vielä ns. "Plan B"-suunnitelmat, jotka ovatkin aikalailla sitten villejä. Mutta niistä sitten lisää ehkä.

Tänään on muuten 21 päivää jäljellä syntymäpäivääni. Varmaan pelkäätte minun mainitsevan tästä vielä niiden seuraavien kahdenkymmenenkin päivän ajan? Ei hätää, lupaan olla asioista täysin hiljaa enimmäkseen tämän jälkeen.

Hmm.. Jotenkin kaikuu nyt päässä sellainen todella kimeä akan ääni, joka huutaa pitkälle sisäkorvani sopukoihin tukeutuen että "JOS SULLA EI OLE MITÄÄN JÄRKEVÄÄ SANOTTAVAA, NIIN ON OLEMASSA ELÄMÄÄ SUN BLOGIEN JA PÄÄNSÄRKYJEN ULKOPUOLELLAKIN".

Se ääni taitaa olla oikeassa, sillä juuri eilen rupesin miettimään ihan tosissani sitä että mitähän kaikkea sitä voisi alkaa harrastamaan näin niin kuin vapaa-aikansa täyttämiseksi - muutakin kuin tällaista "hengailua". Voisi alkaa harrastamaan jotain ihan aidon konkreettista, jonka kautta voisi löytää uusia naisi.. ei kun muitakin ihmisiä joiden kanssa toteuttaa sosiaalisen kanssakäymisen käytännöllistä puolta. Täytyypä harkita asiaa, mutta siitäkin huolimatta minun on myönnettävä että tämä on kyllä helvetin sietämätöntä.

No comments: