Thursday, December 17, 2009

Katumusmentaliteettia

Jooh, ihan oikeastikin vähän kaduttaa se että menin tuolla tavalla laukaisemaan sen asian AY:stä täällä. Se oli väärä ja huono valinta jo Blogin kävijämäärienkin osalta, ja kenties oli ihan jännääkin omata edes yksi sellainen Stalkkeri täällä, joka ei kuvittele että tietäisin hänen liikkeistään. Yhyy, tule takaisin AY! Jätkä muodosti mun lukijakunnasta varmaan 85% kokonaisuudessaankin! Noh, jos siitä jätkästä ei kuulu mitään vähään aikaan, niin sitten on kai vaan luovutettava ja tunnustettava häviönsä asiassa. Se vaan katosi nyt sitten lopullisesti, Hiiohoi!

Tuossa äsken rupesi satamaan lunta aivan helvetisti ulkona. Aamusta pakkasasteita oli siinä noin 17 miinuksella. Saattaneepa tulla asteita vielä lisääkin jos huonosti käy.

Ai niin, haluattekos muuten vielä ilmaisen ja viime hetkellä suoritetun joululahjavinkin? Yleensä en anna tällaisista asioista vinkkejä, mutta jos teitä kiinnostaa niin Kansatieteellinen Filmi OY jakelee DVD:itä ilmaiseksi neljän kappaleen erissä. Ne DVD:t sisältävät Isien Työt-nimellä julkaistuja lyhytelokuvia, jotka sopivat sellaisenaan oikein hyvin lahjaksi ihan kelle vaan, paitsi tietenkin sitä kultasormusta tai seksikästä alusvaatesettiä odottavalle tyttöystävälle. Kuitenkin niin pääasia on edelleen se että ne ovat täysin ilmaisia DVD:itä, ja niitä voi antaa ihmisille lahjaksi näin joulun alla. Eli antakaa mennä tilausta sisään vaan jos kiinnostaa. Tässä linkki.

Lenkillä käynti tällaisissa pakkasissa on muuten suhteellisen masokistinen toimenpide. Välillä on kieltämättä ruvennut miettimään että haluaako sinne edes mennä, mutta itsensäkiduttajiahan sitten moinen suosii aina, vaikka voin kyllä kertoa että nyt juuri lenkkeilystä on mikään nautinnollinen liikkuminen ja ennen kaikkea sen ilo melko kaukana. Tekisi mieli jäädä vaan tänne sisälle notkumaan, mutta minkäs teet kun periaatteessa on kumminkin vaan pakko sisäisen äänen käskemänä.

No comments: