Thursday, December 31, 2009

The End Is the Beginning Is the End

Jees, tuli tuossa juuri useamman tunnin mittaiselta käynniltä tuolta keskustan syvyyksistä takaisin tänne. Pikkaisen kylmä oli ja normi-pultsarit, nuoret kännääjät, hiipparit sun muut olivat jälleen liikkeellä. Ilotulitteluakin oli aika runsaasti, vaikka en varsinaisesti huominut mitään virallista kaupungin järjestämää ilotulitusta tällä kertaa. Taisin olla vähän liian myöhään liikkeellä, mutta eipähän se nyt toisaalta haitannutkaan kun noita epävirallisiakin ilotulittajia oli niin maan perusteellisesti joukossa muutenkin.

Siirrytäänpä nyt sitten kuitenkin tämän vuoden viimeiseen postaukseen:

Vuosikymmen on nyt takana tätäkin elämää. Tuntuu että jos käsittelisin tätä vuosikymmentä tässä postauksessa, niin se menisi aivan liian laajaksi enkä edes muista hirveästi kaikkea sitä mitä tämän vuosikymmenen aikana on tapahtunutkaan. Voin kuitenkin todeta, että varmaan parhainta aikaa elämässäni toistaiseksi on ollut tämän vuosikymmenen keskivaiheet monilla eri elämänalueilla. Sitten taas nämä loppuvuodet eivät niinkään ole olleet hääviä materiaalia, mutta niinhän sitä sanotaan että "what goes up, must come down" - eli hetken kun asiat vähän paremmin niin siitä seuraa jossain vaiheessa ennemmin tai myöhemmin myöskin laskukausi.

Yleisesti ottaen kuitenkin tämä 2009 oli huono vuosi. Ihan ensimmäisestä päivästä nyt tähän viimeiseen päivään, niin voin todeta että aikalailla paskaahan tämä on ollut. Aika tasapaksua meininkiä on siis saatu kestää, eikä oikein liiemmin mikään ole ottanut tulta alleen. Voin myös aivan avoimesti todeta, että periaatteessa olen vieläkin erään viimevuotisen tapahtuman jälkimainingeissa vahvasti elävä, ja periaatteessa sen jälkeisten tapahtumien palasia yrittelen tässä vieläkin keräillä yhteen elämäni uuden kokonaiskuvan saavuttamiseksi. Nyt siis kuljetaan tällä reitillä jonnekin, tosin aivan eri asia että onko se oikea suunta ja päästäänkö missään vaiheessa perille. Matkaan on kuitenkin kaikesta tapahtuneesta huolimatta lähdetty.

Varmaan monet kuulleet siitä Espoon Sellossa tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta? Aika ironinen päätös näinkin surkealle vuodelle, eikö? Vaikka eihän se minua suoranaisesti koskekaan, niin on se nyt siltikin aika hyvin tätä nykyistä maailmanmenoa ja tämän vuoden yleistä surkeaa tyyliä erinomaisesti mukaileva tapahtuma sekin.

Eli pitemmittä puheitta toivon mukaan vuosi 2010 olisi vähän parempaa settiä kuin tämä vuosi.

Mikä on muuten uuden vuoden lupaukseni? Tuossa parisen viikkoa sitten keksin jonkun hyvän, mutta nyt se sitten syystä tai toisesta unohtui. Keksinpä siis uuden tähän tilanteeseen! Lupaan vähentään kiroilua ja säästää entistä enemmän rahaa - how's that sound?

Hyvää uutta vuotta siis kaikille blogini lukijoille tämän virallisen päivän biisin merkeissä:

The Smashing Pumpkins - The Beginning is the End is the Beginning

En sitten tiedä että olisiko kenties Turbonegron Fuck the World ollut parempi ja enemmän näitä tämän vuoden lopun tunnelmia kuvaavaa materiaalia?

No comments: