Friday, December 18, 2009

It's a fool's game

No nytpä meni tänään sitten about 160€ + risat erinäisiinkin hyviin tai vähän huonompiin tarkoituksiin. Vituttaa aikalailla se että ADSL-lasku on noussut normaaliin hintaansa neljän kuukauden puolen hinnan sijasta, jolle en alunperinkään osannut oikeastaan keksiä mitään syytä. Ne puhelinyhtiöt tyypit oli vaan niin reiluja, että antoivat neljä kuukautta puoleen hintaan tuon ADSL:n käyttöön. Syytä ei osannut edes sanoa varsin menevältä kuulostava asiakaspalvelun neitokainen, jonka kanssa asioin tämän asian tiimoilta silloin joskus.

Eipä silti, tältä samalta puhelinyhtiöltä on tullut ilmeisesti heidän huolimattomuuttaan aikalailla makoisia diilejä muutenkin, sillä parisen vuotta takaperinhän minulla oli useita kuukausia täysin ilmainen nettiliittymä, kun olivat unohtaneet sulkea sen vaikka liittymä olikin irtisanottu. Näidenkin melkolailla positiivisten juttujen jälkeen on kuitenkin vääjäämättä jälleen todettava, että mikään kiva ei tule kestämään ikuisesti - eivätkä varsinkaan ilmaiset (tai edes puoli-ilmaiset) nettiliittymät.

Hohhoijaa, taas pitäisi kohta lähteä heittämään tuon kylmyyden ja sankan lumisateen sekaan yhdet lenkit. Vituttaa kyllä kiskoa päälle ensiksi yksi väliasu, sitten putkikauluri, pipo, verkkapuku ja käteen joko perinteiset tumput taikka sitten villasormikkaat, jotka eivät oikeastaan ole edes lämpimät.

Yritin muuten eilen katsella tuota Johnny Deppin ja Christian Balen tähdittämää Public Enemiesiä. Vähän oli kyllä ongelmia jaksaa katsoa sitä loppuun, mutta tulipahan se nyt sitten tsekattua. Olen oikeastaan ihan tyytyväinen etten mennyt katsomaan sitä kesällä, sillä sittenpä moisesta ylipitkästä setistä olisi pitänyt kai ihan maksaakin. Plussaa annan myös tälle elokuvalle siitä, että Christian Balella ei ollut sitä kähisevää Batman-ääntä tässä niin kuin hänellä oli tuossa Terminator: Salvationissa. Minulla onkin eräs teoria sitä koskien, että miksi hän käyttää tuota Batman-ääntä tietyissä leffoissa ja miksi taas toisissa ei. Kerron siitä ehkä joskus sitten.

No comments: