Monday, December 21, 2009

Oikeen niinkö ylimielistä vuodenvaihdetta sitten vaan

Viime yönä pakkaset oikeastaan loppuivat, paitsi että lumi jäi maahan. Niin ja luihin ja ytimiin puhaltava tuuli palasi elämiimme. Lenkkeily on siis nyt lähes yhtä ikävää kuin sen parinkymmenen pakkasasteen aikanakin.

Viime yönä minulla oli yllättäen vähän lämpöä. Tai siis en oikeastaan tiedä että oliko se oikeastaan ns. "kuumelämpöä", sillä useimmiten mittaustulosteni perusteella niin minulla on yleensä vähän alilämpöä noin 35 asteen muodossa ja hiukan siitä ylitse. Nyt kuitenkin viime yönä ruumiinlämpöni rupesi poukkoilemaan siinä noin 37 asteen tienoilla, ja tuntui että aidosti olisin tulossa kipeäksi. Tätä kesti useita tunteja, mutta aamua myöten se sitten näytti hävinneen. En oikeastaan tiedä että oliko kokemani aivan normaalia, sillä kenties se tuntui minusta fysiologisesti omituiselta kun ruumiinlämpö nousi jopa harvoina kertoina melkein 37 asteen tienoille. Vaikeaa sanoa oikeastaan, vaikka kokemuksena tuo olikin varsin outoa.

Tänään onkin sitten maanantai. Huomenna on tiistai ja torstaina on Joulu.

Törmäsin muuten tänään erään Helsinkiläisen jätkän blogiin. Sen lukeminen ja hänen kokemustensa pohdiskelu päivittäiseltä anniltaan vahvisti käsitystäni siitä että a) Helsingissä tuntuu olevan suuri konsentraatio itsekeskeisen ylimielisiä paskiaisia sekä b) että noiden Helsinkiläisten blogien lueskelu on minun väitettyyn "ylimielisyyteeni" verrattuna vähintään ruohonjuuritason kadehtimista. Nyt olenkin päättänyt, että jos joku syyttää minua vielä kasvotusten tai jonkun toisen taikka kolmannen persoonan kautta ylimieliseksi, niin linkitän sille urputtajalle noiden Helsinkiläisten blogeja, ja sitten toivon heidän sukeltavan sinne todellisen ylimielisen itsekeskeisyyden maailmaan, johon verrattuna minä en ole mitään.

Hohhoijaa, vieläkin näin lähellä vuoden loppua jaksan ilmeisesti jauhaa näistä ylimielisyyssyytöksistä. Johtuneekohan kenties enimmäkseen siitä, että tätä blogia ei lue juurikaan kukaan, joten nyt tunnen itseni varmemmaksi aloittamaan näiden asioiden pohtimisen ihan julkisestikin.

No comments: