Thursday, December 03, 2009

Let's call the whole thing off -

Yritin viime päivien aikana saada kaksi postausta aikaiseksi, mutta ne olivat kyllä toisaalta sisällöltään niin täyttä paskaa, että päätin olla julkaisematta niitä ja näin lopuksi sitten poistinkin ne kokonaan.

Oli taas muuten jäänyt eräs muistaakseni Kokoomuksen kansanedustaja kiinni mojovista lahjuksista eilen. Poliisitutkintakin asiasta oli aloitettu, joka nyt sinänsä on tietysti ihan luonnollinen jatkumo moiseen toimeen.

Jotenkin niin surkuhupaisaa, että Suomalaiset ovat pitäneet itseään mukamas niin lahjomattomina ja muutenkin liputtaneet maansa olevan niin korruptiovapaa kokonaisuus, että ihan sinivalkoiset kyyneleet valuvat pitkin poskia. Harmillisempi juttu ja tosiasia on toki vain se, että Suomi on ihan yhtä korruptoitunut ja lahjottu kokonaisuus kuin monet muutkin maat, ja sellainen se on varmasti ollut todella pitkäänkin. Vasta tietynlainen vallanvaihto Mediassa on auttanut paljastamaan sen, että tämä maa on ihan oikeasti yhtä läpimätä kuin kaikki muutkin maat eikä todellakaan ole lottovoitonarvoista syntyä tänne.

Hauskan lisän toi myös asiaan se, että näitä korruptiokakkuja on näemmä leivottu aika sievoisen summan edestä juurikin oikeiston riveissä, joka osoittaa jälleen että oikeistopuolueet ovat tässä, niin kuin monissa muissakin maissa erityisen ryvettyneitä lahjontaskandaalien sun muun osalta. Eipä silti vielä voita Matti "Lauta-Masa" Vanhasen ryvettynyttä Keskustaa.

Ja mitäs muuta kivaa?

Joulu näyttää jälleen todella huonolta noin säällisestikin. Sentään tuli taas vähäksi aikaa kylmä ja maa jäätyi, mutta siitäkin huolimatta tästä vuodesta ei tosiaan saa aikaiseksi enää mitään järkevää odottamisen aihetta - puhumattakaan positiivisista yllätyksistä. Tammikuussa onkin sitten jotain ihan kivaa settiä, mutta juuri nyt ei kyllä sitten huvita yhtikäs mikään ollenkaan. Loppuisi jo tämä perkeleen vuosi, kiitos. Lopettakaa se ! Lopettakaa se välittömästi! Nyt heti, hei!

No comments: