Monday, December 14, 2009

Kylmää

No alkoivathan ne kylmät ilmatkin vihdoin puhaltelemaan täälläkin. Nyt tällä hetkellä mittari on about kymmenen astetta miinuksella, tosin säätiedotushan normaaliin median tapaan lupasi jo mukamas lauantain ja sunnuntain väliselle yölle about kymmenen asteen pakkasia. Heidän ennustuksensa tosin kävivät ainakin täälläpäin toteen vasta noin 24 tuntia myöhemmin.

Onneksi eilen töissä oli hiljaisempaa. Vissiin tuo kylmempi ilma sai ikävimpää sakkia pysymään poissa paikalta, joten sehän siinä olikin suurin syy siihen että miksi oli niin ihanan rauhallista tänään. Muutakaan porukkaa ei paljoa näkyillyt, joka tietysti oli hyvä juttu.

Täällä muuten kuulemma alkaa joku pankkitoimihenkilöiden lakko. Vaikuttaakohan se jotenkin noihin nettipankkien kautta maksettavien laskujen sun muiden siirtojen kulkuun? Maksoin nimittäin yhden tilauksen 11. päivä tätä kuuta tuon nettipankin välityksellä eikä sitä summaa ole näemmä vieläkään otettu tililtäni. Johtuisiko se sitten viikonlopusta vaiko siitä lakosta - enpä osaa sanoa. Tuntuu kuitenkin että ennen viikonloppunakin tai lähellä viikonloppua tehdyt maksusuoritukset ovat kyllä välittömästi lähteneet tililtäni kaikesta huolimatta. Outo juttu.

No comments: