Sunday, December 27, 2009

Alright

No nytpä se alkaa joulukin olemaan sitten ohitse. Yllättävän nopeasti ja kivuttomasti tämä joulu onkin mennyt, joka nyt sinänsä onkin kyllä oikein hyvä juttu. Melkolailla uumoilin tästä pitempää ja pahempaakin koettelumusta, mutta hiljaista ja rauhallistahan tämä nyt on ollut.

Loma-TJ:täkin taas laskeskellaan. Tänään se taitaa olla jotain 13 päivää, tai sinnepäin. Huomenna onkin sitten poikkeuksellisesti töitä, mutta rahantuloahan ei sen kautta voine estää, joten mikäs siinä toisaalta.

On se kyllä vapauttavaa&helpottavaa saada matkustella, mennä ja tulla ihan miten vain. Seurustellessani tuo matkustelu ja tyyppien kanssa minne milloinkin meneminen oli todellinen ongelma. Nyt ei kukaan tule onneksi minulle sanelemaan että mitä saa tehdä ja mitä ei. Eikä tarvitse sen puoleen koko ajan miettiä mielessään vaikka minkälaisia kompromissejä milloin mistäkin asiasta. Mutta kenties nuokin erimielisyydet kielivät jostain aivan muusta kuin siitä että toisella osapuolella oli ongelmia hyväksyä toisen menemisiä ja tulemisia - kaikki saattoi olla vain loputonta tekosyiden pinoamista toistensa päälle todellisten syiden jäädessä aina milloin minkäkin peittoon.

Vaikka pitäisikin lueskella vähän muita juttuja nyt, niin tuli luettua kuitenkin kahden viimeisen päivän aikana yksi .PDF-muodossa oleva kirja. Yleensä en edes mitään novellikokoisia teoksia lueskele PC:n ruudulta, sillä se nyt vain on yksinkertaisesti todella puuduttavaa tuijottaa PC:n ruutua monta tuntia putkeen. Nyt kuitenkin tuli luettua sellainen 160-sivuinen tekele, ja pakko todeta että aivan heti en kyllä moiseen tilanteeseen tartu tämän jälkeen.

No comments: