Tuesday, December 15, 2009

Advanced cold weather

Käväisin tuossa äsken lenkillä ja asteluku oli 17 miinuksella. Suhteellisen haasteellinen lämpötila, vaikka ikäväksi tämä alkaa varmasti menemään vasta sitten kun mittari näyttää yli kahtakymmentä astetta.

Näytin myös pelästyttäneen AY:n, CW:n tai oliko nyt YYA:n niin pois täältä tämän blogin äärestä. Sikäli vähän ikävämpi juttu, että ajattelin hänen olleen juttutuulella tai vähintäänkin kiinnostunut kuulemaan asioista kun kerran niin useasti täällä vieraili. Harmi juttu että hän nyt sitten vain katosi, koska olisin kenties ollut vihdoinkin halukas juttelemaan muutamista asioista joiden ansiosta hän muun muassa tätä blogia varmasti seurasi. Noh, minkäs teet kun Stalkkaajat on useasti niin säikkyä porukkaa.

Eilen yöllä tuohon lattialle oli jäänyt tuo ikivanha vedenkeittimeni. Ostin sen ensimmäiseen omaan kämppääni muistaakseni joskus 2006, ja se maksoi silloin 16€. Sen jälkeen sillä keiteltiin teet, pikakahvit ja joskus jopa vettä pikanuudeleillekin kun aikaa tai energiaa ei riittänyt niiden sen kummempaan valmistukseen. Joka tapauksessa hämärässä sitten fudasin sitä keitintä jalallani vahingossa, ja hetken olin aivan varma että sen halpuuden ansiosta se meni rikki. Hiukka tuli kyllä kiroiltua, mutta minkäs teit kun kyseessä oli aivan pilkkopimeässä heitetty operaatio.

Onneksi kuitenkin tuo keitin toimi aamulla, ja sain huokaista helpotuksesta. Halpiskeittimeni toimii yhä, ja satunnaiset juomahetket voivat jälleen jatkua. Vaikka olisi tuossa käytettävissä tuollainen aika kallis rosterinenkin keitin, niin pitäydyn edelleen tuossa alkuperäisessä keittimessäni ihan vain sen sisältämän tunnearvon johdosta.

Nyt muuten tulee taas pitkästä aikaa päivän biisi:

Kool and The Gang - Winter Sadness


Tämä on aivan helvetin tunnelmallinen kappale. Selkeää sukua ainakin hengellisesti saman yhtyeen biisille Summer Madness, joka sekin on aivan helvetin hyvä biisi juurikin kesäilmoille. Nyt juurikin fiilikset ovat nimenomaan Winter Sadnessin puolella kirjaimellisesti, joten tämä sopinee paremmin tunnelmaan.

Täytyy muuten ryhtyä perehtymään Spike Leen elokuviin tuossa vuodenvaihteen jälkeen ihan näin kulttuuritekona, by the way.

No comments: