Thursday, December 24, 2009

Joulu mallia 2009 (this thing called Christmas)

No niin, nytpä alkaa tämäkin jouluaatto jo kääntymään hiljalleen iltaa kohden.

Tänään oli aika normipäivä näin joulunvieton osalta. Aamulla tuli käytyä Helsingissä, ja vaikka tuossa yhdeksän aikoihin tuntuikin siltä että koko City oli aivan kuollut, niin siitä eteenpäin sitten alkoikin sellainen hulina siellä että. Vasta kahdentoista aikoihin päästiin sieltä sitten lähtemään poies. Paluumatkalla Helsingin keskustasta huomasin jopa poliisin ohjaavan liikennettä, joka on kyllä minulle ollut melkoisen harvinainen näky tuossa ympäristössä, vaikka monelle muulle varmasti arkipäivää.

Ehdottomasti sykähdyttävin kokemus tältä juhlalta on ollut runsaiden tekstiviestien saaminen. Parilta kaverilta on tullut viestejä sekä sitten kenties mukavimpana neljältä armeijakaveriltanikin. Tämä on odottamaton juttu, ja oli kyllä pitkästä aikaa kivaa kuulla niistäkin jätkistä. Keep on rocking, missä sitten ikinä olettekaan!

Luonnollisestikaan viikonloppuna ei ole nyt sitten ilmeisesti töitä. Jotakin puhetta tuossa oli että poikkeuksellisesti maanantaina olisi mahdollista vetää yksi työvuoro, ja taidankin sen informaation turvin niin tehdä. Tämän jälkeen ei olekaan sitten montaakaan työvuoroa jäljellä ennen tammikuun matkaa.

Eräs toinen positiivinen asia oli myös odottamaton rahasumma. Hauskinta olikin juuri saada tuo summa nyt jouluaatolle, kun muutenkin fiilikset olivat taas mitä olivat. Kertookahan tämä taas jotain negatiivista minusta, kun kerran eräs ainoista kohokohdistani oli raha tällä jouluaatolla? Eikö minun pitäisi enemmänkin olla tyytyväisempi Jeesuslapsen syntymään liittyvistä ja niitä symboloivista tapahtumista - jos siis ylipäätään uskon niihin?

Tämä loppuilta meneekin nyt sitten ihan vaan täällä rauhoittuessa. Kohta voisi heittää hillitysti vähän jouluruokaa huiviin, jonka jälkeen sitten jatkan tässä illanviettoa. Saapa nähdä että tuleeko valvottua tänä jouluna, kun tarkoitus olisi saada tuo unirytmi pelaamaan.

Voin muuten kertoa ennen seuraavan asian julkistamista, että olen aina pitänyt näiden vanhempien klassikkolaulajien joulubiiseistä. Juuri Dean Martin ja Bing Crosby ovat olleet aina hyviä, ja muistan kuunnelleeni heidän joulubiisejään jo pienenäkin. Tässäpä siis tämän lyhyen musalistan kautta tulkitaan joulubiisejä tänä vuonna:

Richard Cheese - Christmas in Las Vegas
Dean Martin - White Christmas
Dean Martin - I'll be home for Christmas
Frankie goes to Hollywood - Power of Love
Run DMC - Christmas In Hollis
Eläkeläiset - Humpaton Joulu

Näiden settien kautta siis todettakoon kaikille tyypeille (ja tämän blogin lukijoille) hyvää Joulua, muttei kuitenkaan vielä hyvää uudempaa vuotta, sillä eihän se ole vielä edes käsillä!

No comments: