Tuesday, December 15, 2009

Chilly Bones

Lukijamäärät ilmeisesti aikalailla putoilleet sen jälkeen kun AY/CW yms. pelästyi ja lähti käpälämäkeen tämän blogin puolelta. Sinänsä aika tyypillistä, että onnistuin taas häätämään melkeinpä ainoat lukijani pois. Noh, ikävämpi juttuhan se toisaalta on jos hän nyt ei kerran sitten suostu juttelemaan asioista vaan päättää tehdä katoamistempun noin vaan hetken mielijohteesta. Eikö olisi ollut vain helpompaa heittää joku yksinkertainen kommentti tuohon postauksen alle ja jatkaa lukemista normaaliin tapaan, eikä vain kadota jäljettömiin moisen tempun seurauksena. Noh, kenties tällekin asialle saadaan jonkinlainen päätös jossain vaiheessa.

Muuten niin mitään ihmeellisempää ei olekaan näkyvissä taivaanrannassa. On tullut katseltua aika paljon erinäisiä uudempia elokuvia ja siksipä olen ruvennut pohtimaan sitä niiden katsottujen leffojen listausta tällä sivulla. Jotenkaan nyt tuo lista ei ole oikein dynaaminen, joten olen ajatellut etsiä jotain parempaa vaihtoehtoa sille tuolta erilaisten Gadgetien listasta, joka täällä Blogini hallintapaneelissa on. Täytyypä katsoa että mitä voin asialle tehdä.

Tuli muuten ostettua tuollainen musta putkikauluri lenkille ja kenties vähän muuhunkin ulkoilmatoimintaan. Sisus on Fleeceä ja ulkokuori jotain.. materiaalia. Joka tapauksessa niin täytyy kyllä myöntää että se toimii lähes yhtä hyvin nyt juuri käsillämme olevilla pakkasilla kuin normaali kaulahuivikin, eli se on siis lähes yhtä lämmin eikä vaadi ajoittaista sitomista uudelleen. Hintakaan ei ollut paha (9€), vaikka totta puhuen noinkin yksinkertaisen rakenteen omaavasta vaatekappaleesta toivoisi kyllä edelleen maksavansa muutaman euron vähemmän. Pihinä kaverina päätin kuitenkin ostaa tuollaisen nyt ihan Joulun kunniaksi, sillä kaipa se on hyvä tekosyy ihan noin muuten vaan lihottaa kauppiaan tilipussia, jos ei muuten ja muulloin.

Yölämpötila oli muuten tänään noin 14 astetta täällä miinuksen puolella.

No comments: