Monday, February 09, 2009

Yksi niistä aamuista

Herätys klo 05:30. Pyörin sängyssä ja mietin että pitäisi varmaan yrittää nukkua vielä muutama tunti. Taisin mennä joskus kolmelta nukkumaan, joten n. kahden ja puolen tunnin unet eivät oikein ole riittävät. Pää on pitkästä aikaa kipeä.

Aamiaiseksi mikrokaurapuuroa ja juotavaksi aina yhtä maittavaa Lidlin vessapaperiteetä. Kyseinen teelaatu tunnetaan myös Lidlin Vihreänä Teenä, joka on muuten aivan helvetin pahan makuista. Vessapaperista tämä on uutettu. Eipä silti, hinta ei tosiaankaan ollut päätähuimaavaa.

Uutisissa ei ole tapahtunut mitään erikoisempaa. Samaa paskaa - katseli sitten mitä tahansa nettisivua. Pitäisiköhän vaan lopettaa uutisten seuraaminen ja alkaa elää jossain omassa haavemaailmassa jonka keskipisteenä kaikki olisi mitä parhaimmin ja kukaan ei olisi kuullutkaan globaalista talouslamasta ja muustakin sekoilusta?

Nyt taas pitkästä aikaa vituttaa. Se ei ole oikein kiva tunne. Syynä tälle on varmasti eräs Huuto.netin puolella sössöttävä asiakas, joka karhusi muutamaa euroa takaisin liian suurista postikuluista joita otin. Kyseessä on itseasiassa 1,50€, mutta tälle vitun tyypillepä se oli liikaa - ja alkoi sähköpostin välityksellä tivaamaan niitä takaisin jollain vitun moraalis-eettisellä säännöstöllään. Yritin kertoa sille että minulla ei ole mikään velvoite maksaa niitä takaisin, jonka seurauksena sain vain jotain hämärää paskaa sähköpostiini. En ymmärtänyt tyypin sepustuksesta mitään. Vituttaa. Noh, toivottavasti jätkä tukehtuu eurokolikkoihinsa.

Sataa taas muuten hiljalleen lunta. Eilen heräsin siihen kun joku aurausauto kolisteli pitkin pihaa kaapien lunta pois asfaltilta. En pidä lumesta - enkä pidä sen puoleen talvestakaan. Silloin on kylmä ja pimeää. Silloin on liikaa aikaa vain pyöriä pienessä asunnossaan ja odottaa päivien loppumista ja seuraavien alkamista. Tämä kämppä on kyllä kanssa yksi vitun muistomerkki kaikelle sille mikä täällä on mennyt perseelleen: juoppo rymistelijä yläkerrassa, kämppä täynnä kamaa jotka lähinnä vain muistuttavat minua viimeisimmästä suhteestani - ja sitten vielä kaiken muun hyvän lisäksi täälläkinpäin on pitkästä aikaa "kunnon" talvi. Kinda depressing.

Eilen Neloselta tuli mainos Lostin viidennestä kaudesta. Se oli kyllä aika "sykähdyttävä", ellen sanoisi. Tekisi todella mieli hankkia se 4. kauden boksi piakkoin - sillä viidennen kauden esittäminen alkaa piakkoin kumminkin. Sen verran spoileja ehti jo tunkeutua mieleeni, että John Locke oli ainakin kuollut. Harmi sinänsä - hyvä hahmo

Olisi tosi kivaa lähteä käymään etelässä pitkään aikaan. Jälleen kerran pitäisi saada vaihtaa vähän paikkaa. Nämä ympyrät on jo nähty.

No comments: