Wednesday, February 25, 2009

Väärinymmärretty sankarimme (straight out of Compton!)

Hmm.. Luin erästä videopeleihin liittyvää blogia jokin aika sitten, ja nyt minun statukseni kyseisen blogin lukijana on odottamattomasti poistettu. Epäilen että syynä tälle taitaa olla se että olin vähän liian innokas sen sisältöä kohtaan. Tuli tietenkin vähän kommentoituakin sinne, ja nyt varmasti minut on aikalailla väärinymmärretty jonain ihmeen stalkkerina. Noh, fuck it - elämähän jatkuu tästäkin huolimatta.

Mitenkäs ilta on tänään mennyt? No jaa, onnistuin huutamaan itselleni kaksi kappaletta Paasilinnan teoksia. 10,20€ tosin olen köyhempi nyt - plus tietenkin siihen päälle vielä postikulut. Suhteellisen halvallahan nämä kai kuitenkin lähtivät, ja vieläpä hyväkuntoisina, joten paljoa ei voi valittaa kaupan sujuvuudesta. Lisäksi onnistuin varastamaan teokset itselleni tyypin edestä, joka oli ostellut Paasilinnan teoksia aikalailla nenäni edestä jo muutenkin. Viekkaana kettuna päädyin klassisimpaan ratkaisuun - kun tyyppi oli heittänyt tarjouksensa omani päälle, niin odotin aivan kaupan loppuun asti kunnes sitten viimeisillä minuuteilla huusin kirjat hänen nenänsä edestä. Sneaky bastard.

Illalla tuli myös taas tutustuttua television ihmeellisen audiovisuaalisen jätemaan tarjontaan: 4D-dokumentin aiheena oli liikaa piereskelevät ihmiset, joita dokumentti oli saanut tosiaankin kokoon kourallisen eri ikäluokista. Ohjelman idea oli minusta varsin absurdi, mutta samalla oudon infantiililla tavalla hauska. Se omasi tahatonta komiikkaa - sille ei nyt voinut mitään. Ja muutenkin farttailusta oli tehty vähän liiankin raskas aihe monenkin elämälle. Ymmärrän sen tietysti olevan kiusallista, mutta tuskinpa siihen nyt minkään vakavamman sairauden tapaan tarvitsee mitään lääkkeitä syödä niin kuin eräs ikäiseni tyttö dokumentissa. Telkkarista tuli myös hyvä dokumentti Larry Flyntistä, eli tästä tunnetusta Pornokeisarista. Tyyppi vaikutti ihan järkevältä veikolta, ja omituisilla tempuillaan yritti selvästi vain saada huomiota ja taistella muutenkin kaksinaamaista oikeuslaitosta vastaan. Ei siis täysin läpimätä jätkä todellakaan.

Tämän jälkeen sitten katsoin kaksi osaa South Parkia: jaksot olivat legendaariset Towlie ja Osama Bin Laden Has Farty Pants. Olen nähnyt molemmat kerran aikaisemmin vuosia sitten, ja erityisesti Towlie oli mitä mahtavin "WTF!?"-tason hahmo koko sarjassa. Olisi kyllä melkein pakko hankkia joko Towlie-paita taikka sitten se pyyhe. Noh, joka tapauksessa helvetin hyviä jaksoja kyseisestä sarjasta oli kyseessä. Lisää tämmöisiä! Lisää South Parkia! I'm so high right now!

Tässä vielä illalle - vai pitäisikö sanoa että aamulle "the song of the hour":

N.W.A. - Straight Outta Compton


Hyvää yötä, arvoisat lukijat!

No comments: