Saturday, February 21, 2009

Surrealistinen postaus

Tuli juuri katseltua Nelosen ja Mtv3:n leffat lähes putkeen. Kolmoselta tuli ensiksi Fear and Loathing In Las Vegas, joka on ollut tietenkin jo pitkään tämän minun blogini nimenkin innoittajana. Sitten seuraavana tuli perään Neloselta Natural Born Killers. Enpä kyllä tiennyt että sekin oli Quentin Tarantinon tarinaan pohjautuva elokuva.

Moisten elokuvien putkeen katsominen oli kyllä aika surrealistinen toimenpide. Ensiksi huumeidensekaista hortoilua pitkin Las Vegasia, jonka jälkeen seurasi todella sekopäinen matka pitkin murhaamisen syvimpiä olemuksia. Olin täysillä väsynytkin NBK:n loppupuolella, entisestään lisäten kokemuksen epämääräisyyttä. Must sleep soon.

Hmm.. Mitähän vielä? Mieleni alkoi tekemään lähtöä jonkinlaiselle Roadtripille. Alle pitäisi saada auto, sekä tarpeeksi sopivaa seuraa moiselle. Ajelisi vaan pitkin Suomea vähän aikaa ja miettisi matkan mukanaan tuomia mielentiloja. Menisi nimenomaan sinne minne tuuli tai vain auton bensamoottori veisi. Tällainen Roadtrip olisi lähes pakko kylläkin toteuttaa kesällä, sillä silloin kaikki on muutenkin kaikkein parasta tässä maassa. Uskon myös että kasvuni ihmisenä riippuu jonkinlaisesta eeppisestä matkasta tässä vaiheessa elämää. Sen on oltava joko ulkomaanmatka, taikka sitten Roadtrip. Take your pick.

Ai niin. Ja yksi asia vielä.

Minulla on sellainen tunne että jossain vaiheessa pian on lähdettävä Helsinkiin. I mean, I've got to get down there. Like very soon, man.

Vähän samaan tapaan kun joku supersankari palaa kotikonnuilleen jossakin leffassa, niin samaan tapaan myös minun on niin tehtävä. Nyt jotenkin alkaa pikkuhiljaa taas tuntemaan jotain outoa vetoa maamme pääkaupunkia kohtaan. En ole käynyt siellä vähään aikaan (viimeksi marraskuussa 2008) , joten nythän on todella hyvä aika tehdä sinne pienehkö visiitti.

No comments: