Monday, February 23, 2009

Job Hunting

Pistin hakupaperit menemään kesäksi yhteen työpaikkaan. Hain sinne ihan puhtaasti kuultuani eräältä armeijassa tapaamaltani henkilöltä sen sisällöstä. Saapa nähdä että miten käy. Olen kuitenkin aikalailla realisti, eli toisin sanoen en usko pääseväni sinne nk. "näillä papereilla". Pyrin kyllä kirjoittamaan mahdollisimman vakuuttavan hakemuksen kaikenmaailman todistusten jatkoksi, mutta kenties suurimmaksi ongelmaksi työn saamisessa saattaa koitua yksinkertaisesti se että minulla ei ole mitään kokemusta kyseisestä alasta. Eivätkä minun työtodistukseni yms. muu sälä tue sitä mitenkään. Joudun kai tyytymään odotukseen, kuten yleensä.

Pitää varmaan vaan hakea jotain usual "paskaduunia" kesäksi: lehdenjakoa, puistohommia yms. hanttihommaa, mitä nyt sattuukaan löytymään. Olisi se silti ihan kiva päästä tuohon ensisijaiseen hommaan, vaikka epäilenpä että sinne hakee 500,000 kertaa pätevämmän näköisiä tyyppejä kuin minä. Saapa nyt nähdä tosin että kuinka käy.

Muuttoon on nyt aikaa piakkoin vähän yli kuukausi. Maaliskuu pitäisi vielä tässä kämpässä pyöritellä. Noh, onpahan ainakin aikaa itselle pitkästä aikaa. Koko viime vuosi meni valtiolle pyhitettynä kokonaan, joten siinä mielessä nyt on ihan kivaa olla vähän kotonakin.

No comments: