Thursday, February 19, 2009

Rude awakening

Heräilin tänään lähes tasan 08:30. Herätykseni oli varsin brutaali, sillä heräsin kesken unen.

Ihan hemmetin hyvä toisaalta että heräsin kesken unen, sillä kyseinen uni oli epämiellyttävä. Se koski oikeastaan menneisyyden suhdesotkuja, jotka eivät luonnollisesti ole mitenkään suosittuja unenaiheita, kuten varmasti ymmärrättekin. Herättyäni minulla oli todella ahdistava olo vähän aikaa, enkä edes halunnut jäädä sänkyyn makailemaan. Kuin pisteeksi i:n päälle minulla oli jostain kumman syystä kylmä - tuntui että asuntoni lämpötila oli laskenut useita asteita. Oliko tämä kuvitelmaa vai vain ikävä realiteetti - sitä on vaikea sanoa.

Niin tosiaan - minunhan ei pitänyt kirjoittaa mitään tänne muutamaan päivään. Taisin pettää lupaukseni, mutta se ei niinkään minua haittaa. Rupesin miettimään että toisaalta on aika naurettavaa ruveta pitämään kaikenlaisia estoja päällä näistä kirjoitteluista. Se nimittäin rajoittaa taiteellista vapauttani. Ja jos toisaalta materiaalia pursuaa, niin mikäpä siinä, huh? Ei tällainen ikuisesti kestä, joten kirjoitetaan silloin kun tosiaan pystytään.

Kirjoittelin nyt muutaman päivän aikana myös aika pitkän postauksen konsolipelaamisestani. Viimeistelen sitä vielä hiukan, ja tämän jälkeen sitten julkaisen sen. Sen jälkeen olisi sitten tarkoitus pistää ilmoille postaus PC-pelaamiseni lyhyestä historiasta. Se nyt kuitenkin on lyhyempi sisällöltään verrattuna tähän ensimmäiseen.

No comments: