Wednesday, February 18, 2009

Nälän maantie

Lupasin itselleni että en oikeastaan kirjoittaisi tänään tänne mitään postausta. Tuntuu jotenkin vähän liian turhalta ruveta joka päivä kirjoittamaan jotain ihmeen täysin turhanpäiväisiä sepustuksia päivittäisistä rutiineistaan. Tekisi mieli kirjoittaa aina silloin kun on asiaa - antaisi nimittäin blogilleni huomattavasti ammattimaisemman - vai sanoisinko ehkä kenties että asiallisemman otteen.

Tänään minulla oli päällimmäisenä tasan yksi tunne herättyäni: nälkä. Eilen söin yhden lämpimän aterian, ja loppu ruokavalio koostuikin sitten Myslistä ja yhdestä juustosämpylästä! Aamiaiseksi heitin siinä huiviin Mysliä sekä joka aamun klassikkoa - eli teetä. Juustosämpylät olivat loppuneet eilen illalla.

Katsoin eilen illalla South Parkia Neloselta. Sehän esittää kaksi jaksoa peräkkäin nykyään Jerichon ohjelmapaikalla tiistaisin. Se ensimmäinen jakso, eli Cartmanin huvipuisto, oli aika keskitasoa. Ei naurattanut. Sen jälkeen tullut jakso oli se seksivalistus-episodi, jonka olinkin jo aikaisemmin nähnyt. Olin aika väsynyt jo tuohon aikaan, joten menin nukkumaan siinä about kahden aikoihin jälleen. Heräilin yhdeksältä. Nyt on alkanut vakiintumaan erittäin toimiva päivärytmi - kahdeksan tai yhdeksän aikoihin ylös ja nukkumaan siinä kymmenen ja kahden välillä.

Kirjoitin myös eilen taas lisää Horror-novelliani. Alkuunhan se on lähtenyt ihan hyvin - valmiina on nyt 14 sivua. Materiaalia pursuaa mielikuvituksestani toteutettavaksi asti muutama kohtaus päivässä - vaikka kieltämättä pelkään että en ehkä saa siihen mitenkään yhtenäistä runkoa. Minulle tulee jatkuvasti mieleen hyvältä kuulostavia "kohtauksia" kyseiseen novelliin vähän elokuvakohtausten tapaan, mutta ne ovat kuitenkin vain pieni osa kokonaisuutta. Vaikeinta on yhdistää kohtaukset keskenään siten että niiden välille syntyy jokin yhteys. Ja vielä vaikeampaa on pitää hyvää kirjoitusmotivaatiota yllä. Toivoisin että saisin tämän novellin valmiiksi ennen muuttoani - sillä en ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään. Viimeksi kirjoitin täyspitkän novellin vuonna 2006, enkä sitä ole näyttänyt kuin ehkä kahdelle ihmiselle. Tuona vuonna kirjoitusaktivisuuteni oli muutenkin aika hyvä, sillä muistikuvieni mukaan kirjoitin ainakin kaksi novellia. Itsellä on niistä koneella vain toinen tallella, sillä toinen meni vanhan koneen kiintolevyn mukana sen mystisesti menetyttyä henkensä. Tämä novelli on kuitenkin edelleen tallella CD:llä.

Todella brutaali nälkä kyllä nyt vaivaa. Pakko lähteä käymään kaupassa. Tuntuu että olisi kärsinyt jo pitkään kroonisesta nälänhädästä.

No comments: