Saturday, February 07, 2009

When I come home (tell me all about it)

Tänään heräilin muistaakseni lähemmäs viittä aamulla. Laitoin teeveden päälle ja söin muistaakseni jotain leipää. Taisi olla näkkäriä - joka on muuten hemmetin hyvää. Vielä kun olisi oikeasti hyvää kahvia sen kanssa, niin kylläpä aamu alkaisi ihan eri tavalla kuin normaalisti.

Pelailin aamupäivän Okamia. Se oli kyllä kieltämättä halpa ja mielenkiintoinen peli. Ansaitsee ehdottomasti minun omassa henkilökohtaisessa talouskriisissäni "hyvä ostos"-leiman kaikesta huolimatta.

Se nuori tyttö josta mainitsin edellisessä postauksessani löytyi muutama päivä sitten kuolleena n. kilometrin päästä kotoaan. Kylmettynyt se oli. Vieressä oli kuulemma joku taivaallisen promilleluvun omaava Votkapullo. Onneksi olkoon. Tosin ehkäpä olette jo kuulleet asiasta - missäpä sitä ei olisi kuulutettu. Oli vaan vähän nolohko loppu likalla.

Yläkerrassa asuva vitun alkoholistikin elää jälleen kissanpäiviä. Se oli taas saanut käytävän päässä sijaitsevan ulko-oven ikkunan rikki. Tällä kertaa myös muutama karmi oli lähtenyt irti. Kyseinen pelle on pitänyt myös lähinnä koko viime viikon kestäviä pippaloita kämpässään - ja kävelee ilmeisesti puukengät jalassa tömistellen ympäriinsä kuin mikäkin sirkuseläin. Yöllä ei oikein saa nukuttuakaan - täten loogisesti tulee nukuttua sitten päiväunet päälle aina jossain vaiheessa. Kahden tunnin yöunella oli varsin mielenkiintoista mennä tänään kouluun. Kaivoin myös esiin "Isänmaa kiittää KIITOS 2008-2009-pahvilaatikostani" parin "Eareita", eli korvatulppia. Onneksi hamstrasin niitä muutaman paketin armeijasta, sillä earit tulevat nyt ihan oikeasti tarpeeseen. Aikalailla risoo tuo yläkerran paviaanin toiminta.

No comments: