Tuesday, January 04, 2005

Yöllisiä aktiviteetteja.

Katson MTV - 3 kanavan chättiä ja kuuntelen Jimi Hendrixin biisiä "once I had a woman" (heh , no joo , ei hätää , asiat eivät ole niin huonosti minulla !) . Tämä minun "neitoseni" viettää vielä tämän lopun viikosta joululomalla , joten... Have real fun for me , ok ?

Silmiin pisti tuolla tekstiviestichätissä yksi todella naurunhörähdyksiä kirvoittava viesti jossa joku "paikkakuntalainen" totesi että "Sipoo on yksinkertaisesti maailman parhain paikka ! T. Sipoolainen"

Naureskelin suureen ääneen sen jutuille , ja hetken vaikutti siltä että joko tälle ihmisille oli maksettu siitä että heitti tuon kommentin "maanlajuisessa verkossa" , taikka sitten se taisi Sipoon kunnanjohtaja olla itse joka lähetti viestin. Hah , "that would figure".

Minulle kerrottiin noin tunti sitten , että olisi taas yksi Vietnam - peli tiedossa muutaman kuukauden päästä. Heh , that would be my third tour of duty. They say , that the third times the charm , and after three tours you can take anything.

No jaa , olen ajatellut meneväni ihan jo pelkästään senkin takia että minulla on todella ikävä sitä tunnelmaa , vaikka viime pelin aikana asiat olivatkin vähän omituisemmalla tavalla "henkilökohtaisesti". Jotenkin tunnelma oli niin tiheä , että sitä olisi voinut kenties leikellä palasiksi ja myydä makkarana.

Ja juu , en sitten tiedä että , "kuinka tosissani" pyrin sotimaan noissa peleissä. Mutta kaikkien eri "tour of duty" - kierrosten jälkeen kotiin palaaminen on tuntunut aika omituiselta. Näkee siis että selvästi hauskaakin hauskempaa on ollut , taikka sitten se tunnelma on todellakin ollut niin tiheää että se on pursunnut yli äyräiden.

Heh , uskoisin erään tyypin eräässä elokuvassa pukeneen tämän asian aika hyvin sanoiksi , todeten:

"After my first tour , it felt the worst. When I was here, I wanted to be there, when I was there all I could think of was getting back into the jungle."

Heh , uskoisin että tämä harrastus alkaa vihdoinkin iskemään sitä tarvittavaa särmää minuun , ja hyvä niin , toisaalta. Minusta on vain omituista , että tällaisia juttuja tulee nyt mieleen... "Oh my war , gone by , I miss it so"

No joo , taidanpa lähteä nukkumaan tästä , nimittäin tänään on vielä koulua ja tiedän että on vielä muutamia asioita joita minun tulee miettiä ennenkuin alitajuntani on sitä mieltä että voin mennä nukkumaan (ja niitä on paljon).

Heh , ja tässä vielä viesti niille ihmisille jotka saattavat lukea tämänkin raapustuksen minun nukkuessani tai ollessani koulussa:

"Take care."
















No comments: