Thursday, January 27, 2005

Kylmä tila.

Uskokaa tai älkää , mutta näissä glögeissä joita olen "nauttinut oraalisesti" viimeisten 24:n tunnin aikana ei ole yhtään alkoholia. Valio ei nimittäin myy alkoholipitoista kamaa pahemmin , vaan pikemminkin keskittyy absolutistien suosimaan ei-turmelusta tuottaviin vaihtoehtoihin.

Ulkona on muuten aivan helvetin kylmä. Kävin lenkillä , niin tuuli ja hienoinen lumisade oli niin helvetillistä , että päätin jättää toisen kierroksen vetämisen tänään sikseen. Yksinkertaisesti ei onnistunut siinä säässä.

Ai niin , ja sain muuten ihastuttavan tyttöystävänikin pysymään kotona kuumeen takia. Neiti K oli nimittäin lähdössä kouluun ainakin noin 40 asteen (so brave , honey !) kuumeessa ja viimeksi kun puhuttiin , niin kuulemma pyörrytti aika ilkeästi (päässä siis kiersi kuin ryssä Anttilassa , as the saying goes). No , "eipä ihme" että hania hiukkasen pyörrytti tuossa tilassa. Siltikin suunnitteilla oli mennä urheasti kouluun.. Tuossa kunnossa !? Sen naisen on parasta nukkua sängyssään tämän yön ja levätä kanssa kunnolla..

And that's an order !

Tänään koulussa tapahtui myös outoja. Paikalle ilmaantui kymmenen "väliajan" aikoihin Porvoon AMK:n "pöytä" ja iso läjä vaalean vihreisiin haalareihin sonnustautuneita ammattikorkealaisia. Niillä oli mukanaan myös CD - soitin , josta alkoi pauhaamaan kaikenlaista nk. "listahittiä". Minulla oli sopivasti tuolloin enemmän aikaa seurailla tätä porukkaa , ja ne olivat sijoittaneet siihen pöytänsäkin viereen sellaisen ison korin joka oli täynnä valkoisiin käärepapereihin kieriteltyjä karkkeja. Kaikki te hyvät lukijat , tiedätte hyvin miksi pöydälle oli niin tungosta. Hah , myönnän itsekin hakeneeni sieltä kolme kappaletta "namua" joista annoin kaksi eräälle tuntemalleni tyypille todettuani ensimmäisen empiirisesti testatun karamellin maistuneen jotenkin keskinkertaiselle.

Huomasin myös , että yhdessä vaiheessa se CD-soittimesta pauhannut musiikki alkoi iskemään myös näihin AMK:n opiskelijoihin. Ne nimittäin alkoivat omituisella tavalla "tanssimaan" siinä ja katselin heidän epämääräistä esitystään vähintäänkin silmät pyöreänä. Yhdellä oli sellainen vihreä haalari missä luki että "Helsinki business polytechnic" . Ne olivat myös kirjoitelleet haalareihinsa kaikenmoista , kuten että "reality sucks"...

Selasin läpi muutaman heidän tarjoamansa esitteen ja kuuntelin Mr. Nikon vuodatusta siitä , kuinka hän käyttää joka kerta uusia mukeja juodessaan jotakin nestettä kotonaan , ja kuinka häntä ei missään nimessä saa luulla kohteliaaksi ihmiseksi. "Some people have such a small way of arranging new problems for themselves"..

Lopuksi , sitten oli vielä koripalloa liikunnassa. Sehän oli ihan hauskaa , tosin uudet lenkkarini (sisäpeleihin) eivät missään nimessä oikein suostuneet toimimaan yhteistyössä. Pyrin jokaisen vapaan hetken jälkeen "sättäämään" kengännauhojen kanssa jotta niistä tulisi mahdollisimman mukavat ja että se kenkä ylipäätään pysyisi jalassa (otin ne suoraan pois alkuperäisestä pakkauksestaan ensimmäistä kertaa ennen sitä tuntia) . Minulla ei ole pahemmin olekaan koskaan ollut sellaisia sisäpelikenkiä jotka olisivat päästäneet sellaisia sydäntä rauhoittavia "swwiinks ! swwiinks! " - ääniä aina kun ne hankaavat lattiaan. Oli tyytyväinen siitäkin huolimatta että tuon äänen tuottama ominaisuus taitaa kaikesta huolimatta olla kovinkin universaali juttu.

No mutta , nyt lähden nukkumaaan toivoen ettei neiti K:n kuume missään nimessä nouse ! Ja parasta että pysytkin siellä sängyssä , kun luet tätä. I don't want you to hurt yourself..










No comments: