Thursday, January 13, 2005

Images of war (Suom. "Sodat kuvina").

Kyllä , olen saanut haltuuni nk. "Digitaalikameran". Aika seksikäs kapine , ja siksipä otin hieman kuviakin ihmisten iloksi siitä sissijärjestöstä joka majailee talossani ympärivuorokautisesti 365 päivää vuodessa (he ovat jopa siellä karkausvuosina).

Tämä "Sipoon sudet" sissijärjestö (CIA on luokitellut sen jo terrorismia tukevaksi soluksi) harjoittaa sabotaasi-iskuja ympäri Sipoon aluetta ja pyrkii aggressiivisesti siihen tulokseen iskuillaan , että Sipoo saisi itsenäisen aseman Suomen valtion alueella. Tämä uusi Sipoo vaatii muodostettavaksi nk. "federalistisen valtioliiton" Ylihärmän kunnan kanssa. Kuitenkin on selvää , että Ylihärmä on Pohjanmaalla ja Sipoo aivan muualla , senpä takia "Sipoon sudet" - sissijärjestön johtaja Sheikki Marsalkka Yli-kenraali "Bin-Khalid Bachmanius Von Kriegmann Christ" onkin ehdottanut uuden Ylihärmän kunnan perustamista vanhan "Keravaksi" tunnustetun alueen tilalle. Kunnioitettu ylijohtaja Bachmanius Von Kriegmann Christ ehdottaa myös , että välittömästi Ylihärmän ja Sipoon federalistisen valtioliiton synnyttyä sen alueelta pitäisi poistaa nk. "Etniset vähemmistöt" (Keravalaiset) ja mahdollisimman nopealla muuttoliikkeellä asuttaa nämä "Keravan" etniset vähemmistöt takaisin entisen Ylihärmän (tulevan Keravan , joka kuuluisi edelleen Sipoo-Ylihärmän protektoraatiksi) alueelle.

Toivon teille hyvää päivän jatkoa kuvien ja reportaasin avulla;




Päästyämme sisälle kunnioitetun kenraalin luolabunkkeriin , hänen fanaattiset kannattajansa halusivat tietysti esitellä mahtiaan meille tuliaseidensa muodossa !!



Imperialistiset "Jenkit" olivat myös avustaneet Sipoon sissejä itsenäistymispyrkimyksessään saaden vastalahjaksi Itäkeskuksen ja Espoon kaikki yhteiset nk. "öljyvarat" (myöhemmin selviää , että Kenraali Bachmanius Von Kriegmann Christ oli huijannut Amerikkalaisia sillä Espoossa ja itäkeskuksessa ei ole öljyä)



Kenraalin avustaja kertoi meille , että Kenraalin suuri ja järkkymätön strategiakyky perustui vuosikausien perinpohjaiseen harjoitteluun mm. Half-Lifen ja Q-Bertin avulla. Kerrottiin myös , että kenraali sai suuria ilmestyksiä itse jumalilta pelatessaan Duke Nukemia joskus vuonna 6788543 (Islamin aikaa)



Tarina kertoo kenraalin myös kartuttaneen kirjallisuuden arvostustaan vuosien saatossa lähes pelottaviin mittoihin..

Edetessämme syvemmälle kammioon törmäsimme länsimaisenkin ihmisen mittakaavassa suorastaan pöyristyttävään näkyyn. Nimittäin , "kunnioitetun" kenraalin oli onnistunut hankkimaan jostakinpäin maailmaa kauhistuttavia Turkkilaisdemoneja henkivartiokaartikseen !!



!!!!!!!!!

Nuo olennot olivat niin verenhimoisia ja hampaisiin asti aseistettuja , että kauhuissamme peräännyimme nähdessämme jo yhden sellaisen hiipivän ympäriinsä... Se jopa yritti haukata kameramme mukaansa !

Turkkilaisdemonit saivat meidät kauhun valtaan , ja poistuimme luolasta kiroten jopa päivää jona synnyimme , niin kamalaa tuo oli , että tiesimme ettemme enää ikinä palaisi tuonne takaisin ! Never again !



No niin , ja sitten ilmoitusluontoinen asia; Viikonloppuna "Artisté extraordinaire" eli minä aion esitellä teille hieman kulmakuntaani valokuvien muodossa. Se tietää sekä yöllistä retkeä "kylille" , sekä sitä että tylsää tulee olemaan vain platonisella tasolla . No , "asiahan jatkuu" ja niin jatkan minäkin..

Hyvää päivänjatkoa !











No comments: