Friday, January 21, 2005

And so , mankind decided to build a tower that could reach the gods..

Guten tag , Es ist ich, Ihr bescheidener Bediensteter.

Juu , elikkäs olen täällä taas tänään.


Eilen oli aika kova väsy koko yön kestäneen itsenäisesti suoritetun kurssin materiaalin valmistelun (ja kokeen) jälkeen. Päästyäni pois "uusintahelvetiksi" kutsusta tapahtumasta , menin vanhaan "paikkaani" olohuoneen sohvalle ja nukahdin siihen kun kukaan ei ollut kotona. Koirakin yritti tulla päälleni nukkumaan , ja oli ilmeisesti onnistunutkin siinä jossain vaiheessa.

Muistan nähneeni unia jääpuikoista , helvetinmoisesta lumisateesta sekä tyttöystävästäni. No joo , olin ilmeisesti niin väsynyt että en ollut myöskään huomannut että joku oli (ilmeisesti ?!?!?) tahallaan heittänyt harmaan peitteen päälleni. Tyynyäkin oli kaiketi yritetty tunkea pään alle , mutta sitä ei oltu kuitenkaan saatu paikalleen oikeanlaatuisesti.

That was the day , when he had truly given everything..


No , kuitenkin , seuraava muistikuvani oli joskus yöllä , kun käväisin hieman netissä ihmettelemässä. Siellä ei ollut mitään niinkään uutta , paitsi lähinnä hieman henkilökohtaisten asioiden tilapäisestä "kitkasta" johtuvaa juttua... Auts..

Noh , tänään käväistiin koulussakin. Siellä oli Englantia ja taas hieman vanhojentanssia missä nk. "Boston-valssi" opeteltiin. Oikeastaan sehän on ihan yksinkertainen , tosin parini vertasi sitä "älykkyystestiin". Totesin hänelle , että jos se olisi kyseinen testi , niin minä olisin varmasti saanut aika huonot tulokset. No , eipä hätää , we'll have time to practise.

Lopun päivää sain sitten kuvataiteessa viimeistellä hauskaa puunpalasista sekä pienistä tikuista tekemääni "tornia". Opettaja sanoi , että meidän pitäisi myös jotenkin ilmaista tornin korkeus. No , päätin ilmaista korkeuden leikkaamalla lehdestä pieniä punaisia rapuja , sekä askarella tikuista nk. "tikku-ukon" joka epätoivoisesti yritti paeta torniin. Kerroin opettajalle , että ravut jahtasivat tätä äijää , ja se ainakin suurinpiirtein kertoi , että nuo ravut olisivat voineet olla jotakin 2-3 metriä korkeudeltaan. Heh , siispä kyseessä olivatkin mutanttiravut. Leikin myös kuumaliimapistoolilla ja opettaja valitti että tornissani ei ole "turvakaiteita" sinne menneille ihmisille. Kiäh , sanoin että "ei ole tarkoituskaan"... No joo , vastauksena saatu ilme oli selvästi turvakaiteiden kannalla. Alright , alright... Tehdään ne helvetin kaiteet..

Näin muuten Tuukankin "uusinnoissa". Ei ollut todellakaan uusi juttu , mutta ilmeisesti ensimmäinen kerta kun minä näin herran siellä (oli muuten minun ensimmäinen uusintanikin , ja sekään ei ollut oikeasti uusinta) . Tuukka meni istumaan muidenkin "nelosten" kanssa ihan ylös.. Tänä aamuna ehdittiin vaan sanoa että "moi" käytävällä. En ole ehtinyt puhua kyseisen herran kanssa viikkoihin.

Voin sanoa että uusinnat olivat kyllä hiukan pelottaviakin. Koko auditorioon tunki melkeinpä yli sata miekkosta ja naikkosta vain kahden opettajan "valvottavana". Heh , ajatelkaapa "lunttauksen" mahdollisuutta. Opettajat kiertelivät aina välillä ympäriinsä , joten olisin vaikka voinut ihan hyvillä mielin tunkea esim. maantiedon potentiaalisena uusijana vastaukset kenkäni sisälle ja sitten sieltä heittää aina jotakin kylmää faktaa paperille valvojien silmien välttäessä.

Heh heh , kai joku ehkä tekikin niin... Harmi vaan että minä en olisi niin tehnyt , ja tällä kertaa oli kyse äidinkielen itsenäisesti suoritetun kurssin kokeesta jossa sain pitää niin kurssivihon kuin käsikirjankin mukanani (eli lunttaukseen ei oikein ollut tarvetta). Eräs samassa ohjausryhmässä oleva tuntemani tyyppi oli paikalla uusimassa koetta koska oli ollut poissa varsinaisen koepäivän jossakin yömyöhään kestäneessä konsertissa... Auts..


Edelleenkin kiinnostaisi tietää että mitä "Ciidablejuulle" on tapahtunut. Ilmeisesti kyseinen herra on nyt päättänyt seurata aika-ajoittain minun jalanjälkiäni ja kadota mysteerisesti jälkiä jättämättä. Ja "hah hah" , älkää luulko että minä toteaisin CW:n olevan kuollut. Se elää , believe me.

Ja nyt..

Aion mennä ottamaan lisää kuvia kamerallani.. Ulkona sataa lunta , nimittäin !!













No comments: