Wednesday, January 05, 2005

Vaaleanpunaisia elefantteja , synninpäästö... ja tietty GRAND SQUARE !!

No niin lupasinhan kirjoittaa tänään vielä.

Juu no , meillä on nyt tässä useita aiheita , joten eiköhän me edetä ihan nk. "kronologisessa" järjestyksessä näitä lävitse jotta päästään siihen kohtaan päivästä missä minä olen nyt. Eli tässä näin istumassa koneen ääressä.

No , sen jälkeen kun kirjoittelin tuon postauksen , siirryin erään sohlauksen takia maantiedon luokkaan mutkan kautta. No , siellä sitten oli kaikenmaailman väestönjakaumat ja todelliset kasvut aiheina. No , vuoren huippu iski siinä vaiheessa kun saimme takaisin Maanantaina tekemämme "oppilastyöt" !

Tehtävänä oli piirtää mahdollisimman tarkasti maapallon kartta ulkomuistista (hah hah , so "ala-aste" !) . Minulla se ei koskaan ole ollut ongelma , ja ehdinkin läntiseltä Venäjältä aina Yhdysvaltain itärannikolle , Marokkoon (myös pieniä osia Pohjois-Afrikasta) ja tietty Balkanille. Pahoittelin kovasti etten saanut piirtää lisää , ja kirjoitin lappuun että "antamanne aika suoritukseni menestyksekkääseen suorittamiseen ei riittänyt , voin toki piirrellä teille vielä vähän lisää jos haluatte).

No , sain todellakin lapun takaisin.. Ja minua oikeastaan jäi vaan vaivaamaan se , että toivottavasti "rautasuu" ei saanut sitä käsitystä , että Atlantin valtameri oli niin pieni , että Portugalista voitiin melkein soutuveneellä soutaa Yhdysvaltain itärannikolle vaikkapa Bostoniin ilman mitään sen suurempia ongelmia. Eli välimatkasta "oli saattanut" tulla liian pieni , ja joo , ajattelin että tämä nk. "pilkun kanssa haureutta harrastava" rautasuu huomauttaisi siitä... mutta... ahihihihih....ahihihihihih... OLIN SAANUT VAALEANPUNAISEN ELEFANTIN !!

A HIHIHHIHIHIIHHIHIHIHHI ! Ajatelkaa , (I see pink elefants now !) vaaleanpunainen elefantti - tarra ja vieressä teksti "Varsin selkeä ja järjestelmällinen kartta : ) (kyllä , se käyttää hymiöitä..) "

No juu , viimeksi kun tämä piti kaikkien luonnonlakien vastaisesti pistarit Biologian kakkosella niin minä sain niiden jälkeen haisunäätä - tarran (voi vittu , todellinen loukkaus !) ja siinä sitten taisi lukea että "Melkein kaikki oikein , mutta muutama väärin. Hyvä : ) !!"

Olin todella vittuuntunut siitä haisunäätä-tarrasta , ja pisti väkisinkin miettimään sitä että oliko se tehnyt sen tahallaan ihan vittuillakseen silloin. No , nyt kuitenkin sain sen vaaleanpunaisen elefantin , ja täytyy sanoa , että vaikka tuntuukin todella helvetin omituiselta , niin on sen helkatti parempi kuin se haisunäätä !!

Btw , siinä missä totesin Atlantin olleen liian pieni paperissani luoden epärealistisen lyhyen matkan Portugalin ja Yhdysvaltain itärannikon välille , tämä "ms. Jaws" oli kirjoittanut että "valitettavasti paperi on rajallinen !! :) !!!"

Ei ole mahdollista ?!? Sen on täytynyt saada mun.... eikun , edelleen , viettää oikein ihana loma !! niin !!

No , ehdin muuten aloittaa sen Setsuanin hyvän ihmisenkin lukemisen siinä toisen tunnin tauolla. Siinä esiteltiin joku Wang (kai) , joka oli vedenkantaja. Se odotti kovasti että kolme jumalaa saapuisi Setsuaniin taikka jotain ja pelastaisi koko paikan. No , sitten ne saapuivatkin paikalle ja tämä Wang meni etsimään jotain yösijoja niille... sitten muuten tuntikin jatkui ja minua alkoi tosissaan ihmetyttää miksi CW esimerkiksi suositteli tuota kirjaa.

No joo , "maybe he gets more out of it than I do" , aion todeta.

Toinen tunti alkoi hiljaisuudella niitä Aasian "tsunamikatastrofin" uhreja muistellen (tykkään kutsua sitä Tsunamikatastrofiksi , muuten) ja siinä sitten Oulusta kotoisin oleva vararehtorimme piti taas jälleen sympaattisen ja empaattisen puheen keskusradiosta. Kuulemma kaksi meidän koulumme opiskelijaa perheineen oli "selvinnyt" sieltä "nipin napin" (hah hah , I really don't buy that... Olivat varmaan käyttäneet niitä poloisia Thaimaalaisia lauttoina taikka jotain , saatanat !).

Kuulemma joku entinen opiskelija sinne oli kadonnut. Kuulemma autonkoulun-opettaja... Does this mean I don't get a discount ?!?

No joo , sitten ne tulivat keräämään rahaa. Muistanette, että tästä asiasta on jo puhuttu , ja aikaisemmin mielipiteeni oli että en maksaisi mitään koska tietäisin jo valmiiksi että kaikki rahani vähintään eksyvät jonkun Khmer Rouge - sissijärjestön ostoslistan kuluiksi upouusille Itä-saksan rynnäkkökivääreille ja kenties huumeviljelmille puhumattakaan alastomista naisista !! Ja jenkkiraudoista !

No niin , näette nyt miten länsimainen humanistis-Kristillinen moraalini on käynyt lankeemuksen ylle ja huijannut minua lahjoittamaan ruhtinaalliset viisi Euroa siihen keräykseen. Oletteko nyt tyytyväisiä ?!? Häh , mitä ?!? Okei , nyt taitaa tuntua kovinkin hyvältä niin , sydän oikein lepää ja tiedän nousevana Agnostikkona että jumala hyväksyy minut mahdollisesti taivaaseen jos se nyt on edes olemassa. Vaikka , tosiasiassa , eipä tässä mitään... Pitäähän pulaanjoutuneita auttaa , vaikka kumminkin ne rahat ovat jo jonkun lihavan sissijohtajan taskussa Manilan saarella Filippiineillä , kumminkin. Se vain... Olisi niin minun tuuriani.

Muistan muuten ala-asteella osallistuneeni tuollaisiin keräyksiin kanssa. Ne olivat niitä nk. "nälkäpäiviä" joissa minä taisin aina jonkun 20 - 50 markan summan sinne työntää kun kerran vanhemmat käskivät ja minäkin uskoin sen olevan hyvä idea. Ja ei siinä mitään , olen oikeastaan ihan tyytyväinen tähän tekooni nyt , vaikka tiedänkin että eihän tämä tule minulle mitään mielenrauhaa antamaan. Toivottavasti kuitenkin jollekin toiselle.

Minua vain huvittaa , että nyt minunkin piti tähän hommaan sitten lähteä mukaan... Voi perkeleen perkele ! Minua on haukuttu "saidaksi" erään läheisesti sukua olevan henkilön syntymämaan perusteella , mutta itse en voisi niin ainakaan sanoa. For gods sakes , kysykää vaikka neidiltäni ! Minä en ole saita ihminen ! En en en !

No juu , siirrytäänpä eteenpäin..

Vanhojentanssikurssilla oli sitten taas oikein tyhmä päivä. Japanilainen "parini" ei enää ilmestynyt paikalle , vaan jätti kurssin kesken NIINKUIN ON TEHNYT ENNENKIN !

No , huomaan että tuo sopisi CW:lle niin hyvin , koska tuokin Japanitar on sellainen lusmuilija , että luulisi sen vähintään olleen vaihto-oppilaana Smedjebackenissa. En ole nähnyt sen tehneen mitään muuta kuin kuluttaneen koulumme käytävän penkkejä , juoneen kahvia , istuneen muutaman kurssin ensimmäisiä tunteja lävitse , ja vaan haahuilleen ympäriinsä. Ja nyt tämä..

No , olen tyytyväinen sillä nyt ei tarvitse koko ajan puhua Englantia.

Tänään oli siis muuten sitten kyseessä tanssi nimeltään "Grand Square" (alun ensimmäiset sävelet muistuttavat lasten liikennelaulun ensimmäisiä säveliä !!) , ja se jos mikä oli typerin , mutta kieltämättä yksinkertaisin mitä on toistaiseksi tullut. Teoriassa siinä vain juostaan neliötä ja vuorotellen "immeiset" sitten taluttelevat toisiaan siinä neliössä. Jos joku tuo sinne silloin videokameran kun joudumme sen tekemään , niin minä jumalauta perkele räjäytän sen paikan !!!

Voin sanoa , että tuon olen nyt oppinutkin , mutta esim. Pas' despagne (Espanjalainen askel ) jota olemme harjoitelleet Maanantaista asti , menee edelleenkin todella vaikeasti ja siitä ei tule mitään. Älkää edes kyselkö minulta "Wieniläisestä avaustanssista" , nimittäin se jos mikä EI MENE.

Toinen ryhmä on jo päässyt johonkin aivan helvetin typerältä kuulostavaan tanssiin nimeltä "Pompadour" (lausukaa Pompahdyyr ranskalaisella aksentilla) ja voimme vain kauhulla odottaa kuinka helvetin vaikeaa tästäkin tulee. Perjantaina pitäisi "Pompahdyyrkin" olla sitten viimeistään vuorossa , ja jossain vaiheessa sitten sellainen kun "Charleston" (olette kai kuulleet siitä ? 20 -luvun suurta muotia , nimittäin).

Pääsimme tänään "loman kunniaksi" aikaisemmin , mutta paskempi juttu oli se , että tosiasiassa bussi oli ehtinyt mennä , joten minä ja eräs toinen herra jouduimme sitten jäämään bussiasemalle hieman yli puoleksi tunniksi. Keskustelimme vähän mitä mieleen tuli , ja lähinnä tietty surullisen kuuluisasta kurssistamme. No , sitten tapahtui tietty klassinen "juttu".

Paikalle ilmestyi mustahiuksinen , pitkään takkiin pukeutunut , todella suurilla koroilla varustautunut selvä "gootti" - naikkonen jonka ikä oli varmasti naamasta päätellen 9 v.

"Voiksä ostaa meille tupakkaa ?" , se kysyi ja yritti muka hymyilläkin toisen samanlaisen kaverinsa kanssa.

Tulipa siinä todella huvittava tunne , mutta sitten naurahdin ja sanoin sille että; "sinunlaistesi pitäisi kyllä olla jo nukkumassa tähän aikaan"

Molemmat poistuivat aika äkkiä. Mikä siinä oli ensinnäkin ikävää , niin se että tämä ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta kun tämä tapahtui Porvoon maaperällä , vaan pikemminkin taitaa olla jok yhdeksäs kerta. Enemmän on noita nuorempia tyttöjä ollut , ja se jos mikä hieman suoranaisesti vituttaa. Mutta noh, "every city has it's spoils".

Ja nyt... Hyvää illan jatkoa ja loman alkua... tai senkin jatkoa !






















No comments: