Sunday, January 30, 2005

Fredi , "pylly vasten pyllyä pumpum" sekä vuoden blogit kakstuhattaviis..

Nyt kun erilaisten tanssienkin opetteleminen on minulle tavallaan nk. "ajankohtaista" (vanhojentansseihin on aikaa enää niin kovinkin vähän !!) niin ajattelin ilmaista ajatukseni erilaisista tansseista.

Parini pitää jostain syystä Argentiinalaisesta tangosta todellakin paljon. Hänen mukaansa opettelemamme Suomalainen , "virallinen" tango on edelleen niin jäykkää ja missään ei kuulu viulun vivahteikkaita sointuja siinä samalla. No , rupesin tässä samalla miettimään että mitkä kappaleet olisivat todella härskejä juurikin tuohon esitykseen.. Niinkuin , tanssittaviksi.

Kiäh kiäh , no..

Ensiksikin tuli mieleen se Suomalainen "Fredi" , joka esitti sen "pylly vasten pyllyä pumpum..diu-diu...pumpum !" - rallin tuossa joskus todella todella kauan sitten. En tiedä onko sille kehitelty mitään varsinaista virallista tanssia niinkuin esimerkiksi nk. "tiputanssiin". Mutta voin kuvitella että jos siihen keksittäisiin jonkinlainen virallinen tanssimuoto , kuten esim. twistiin , niin se olisi jo todella naurettavannäköistä ja aika suurella todennäköisyydellä myöskin meidän pitäisi se esittää..

Noh , nyt te ihmiset varmasti haluatte tarkan listan niistä tansseista mitä me tulemme siellä esittämään , eikös ? Noh , pistetään listaa , toki;

Sisääntulo

1. Wieniläinen avaustanssi

2. Seems like

3. Pas D'espagne (Espanjalainen askel)

4. Pompadour

5. Gay (ööh , nimi kertoo kaiken) Gordons

6. Boston - valssi

7. Grand square

-Väliaika-

8. Wienervalssi

9. Tango

10. Good night sweetheart (tästä seuraa muuten lyhyt , mutta hauska anekdootti kohtapuoliin !)

11. Short cake

12. Salty dog rag

13. Virginia reel

14. piiri-Mignon


No niin , nyt kun päästiin niistä nimistä niin saanen kertoa erään erittäin "surkuhupaisan" tarinan viime vuoden "good night sweetheart" - kappaleen harjoituksista. Nimittäin , oli käynyt niin että kun eräs pari oli tätä harjoitellut , niin "neidon" polvi oli vahingossa osunut herrasmiehen.. Hmm, "nivusiin". Todellakin , kirjaimellisesti "good night , sweetheart".


kiäh kiäh kiäh..


No joo , sitten ne vuoden blogit;


Kuulemma joku valitsee täällä tämän sivuston ylläpidossa vuoden 2005 parhaimmat blogit. Minun (eikä ole Night-foxinkaan) blogia laitettu sinne.. What's the matter ? We're not good enough !?











No comments: