Friday, January 14, 2005

Suoraan tajuntaanne..

Lisää kuvia !!

No niin , nyt esittelen teille taas osia jokapäiväisestä elämästäni.

Image Hosted by ImageShack.us

Uusi vanha tietokoneeni. Se on vielä Compaqin kuorilla varustettu 2,4 Ghz:n masiina Intelin prosessorilla. Kiintolevytilaa siinä on vaivaiset 48 Gigaa ja sen näytönohjaimella ei ole varaa leveillä kovinkaan paljoa.

Tätä ennen se oli Compaqin AMD K6II (2) - prosessorilla varustettu masiina noin 540 Mhz:n "nopeudella". Sille kävi vahinko , ja nyt olen saanut vanhan koneeni restauroitua hyvään kuntoon heittämällä helvetteihin MELKEIN kaiken etäisesti Compaqia muistuttavan pois.

Image Hosted by ImageShack.us

Läheinen oja näyttää todella epäilyttävältä ja joku ympäristönystävä on heittänyt vieläpä sinne mukaan jonkun muovipullonkin kaiken tuon muun saastan sekaan..

Image Hosted by ImageShack.us

Ilmeisesti jonkun vähäpätöisen alkuasukaskansan "kyläpahanen" tyynellä valtamerellä taikka sitten (sopivasti) kaakkois-Aasiassa. Tämä luo tarvitsemaamme eksotiikkaa kaikkiin niihin tylsiin iltoihin olohuoneissa jossa me kaikki ihmiset olemme kuitenkin loppujen lopuksi niin yksin yhdessä... Tai jotain , joo..

Image Hosted by ImageShack.us

Tämä maalaus kuvaa Sipoon "keskuksen" , Nikkilän vanhaa kylätietä joka kulkee myös vanhan kirkon ohitse ja sattuu olemaan tämän kunnan ainoita oikeita nähtävyyksiä sen Susiluolan lisäksi. Joku paikallinen taiteilija taisi lahjoittaa tämän NF:n käyttämän termin mukaan "Parental unitin naispuoliselle edustajalle" jokunen vuosi sitten. Syytä siihen en tiedä.

Image Hosted by ImageShack.us

Operaatio "Zetzu" odottaa edelleen suorittamistaan ennen tulevan viikon Torstaita. No , viikonloppuna jos piiskaisi itsensä kuntoon taas.



No comments: