Tuesday, January 18, 2005

Big show.

No juu , ajattelin kirjoitella vielä jotain ennen nukkumaanmenoa ettei pääsisi mitään tärkeää unohtumaan tässä välillä.

Poistuin juuri yläkerran olohuoneesta katselemasta jotakin Englantilaista komediasarjaa jossa mm. kolme lihavaa miestä yritti mahtua samaan hissiin sen ollessa jo täpötäynnä. Komedialliset elementit eivät olisi täyttyneet , ellei hissi olisi romahtanut ja kolmas "pyylevä" mies olisi tokaissut että "olisko kellään mitään syötävää ?"

Minä itseasiassa hihittelin muutamille sen ohjelman vitseille , tosin "äiskä" ei tainnut niinkään tykätä. Sen jälkeen , äiskä totesi että "Jaahas , minäpä tiedän vain tasan yhden toisen henkilön joka hihittelisi ENGLANTILAISELLE huumorille... Täytyy olla siirtynyt geeneissä". En tiedä oliko tuo loukkaus vaiko kohteliaisuus , suoraan sanoen. Mutta no , sitten herrasväki alkoi keskustelemaan siitä miten vaikeaselkoista Englantilainen huumori kuulemma on , ja että kuinka äiskä ei ainakaan osannut kuulemma naureskella sille ollessaan "with you know who:n" kanssa elokuvateatterissa joskus aikoja sitten "siellä itsessään".

No jaahas , ilmeisesti minut on sitten saastutettu äärettömän kuivalla Englantilaisella huumorintajulla ja sarkastisella mielenlaadulla. Ja sekös pistää "Mamman" sekaisin , it seems. No , ei voi mitään jos asia on näin. Toisaalta , olen aina pitänyt itseäni hyvinkin yksinkertaisena ihmisenä joka ei edes tajuaisi sarkasmia vaikka se iskisi kolmen tonnin vasaralla takaraivoon ja ilmoittaisi vielä tulostaan korviahuumaavalla vihellyksellä.

No , otetaan vähän muitakia asioita. Nimittäin , tiesittekös että NF - hanillani on meneillään maalausprojekti !? Heh , on ! Se tulee olemaan varmaan aika todella cool kunhan neitonen ehtii vaan sitten kiireiltään saada sen valmiiksi jossain vaiheessa . Ja ei hätää , NF ei ainakaan vielä ole maalamassa tauluja , although I'm sure she could do that too. Heh , suorastaan erinomaista että neitonen osaa maalata , eikö ? Minusta ainakin on , ja en voi kuin odottaa innolla että miten onnistuu.. Tuo projekti on nimittäin jo minulle henkilökohtaisella tasolla niin kiinnostava (lopputuloksesta huolimatta !) että ei voi kuin toivoa onnea..

Mitä tulee Muutama postaus sitten mainittuun "Operaatio Zetzuun" , niin sekin lähenee loppuaan. Luen sen varmasti tänä yönä loppuun (CW , se ilotyttö tuli muuten mukaan kuvioihin !) ja sitten täytyisi viimeistään keskiviikkoisena yönä heittää koko idea paperille muutaman lyhyehkön esitelmän muodossa. Sitten torstaina käyn ne luovuttamassa , ja sen jälkeen vielä 14.45 koe... Ja sitten olen raatanut helvetisti , puolikuolleena , ja saan jopa äidinkielen kolmoskurssin suoritettua !!!! Wuhuu , All hail luokaton lukio ja kurssien itsenäisesti suorittaminen !! ... Ehem , ehkei sittenkään...

Ai niin , tänään chättiinkin tuli käymään joku aivan "shit-for-brains" tyyppi nimeltään JakeX (oooouuuhh yeehh !!!). Kyseinen pösilö oli aika huvittava tapaus , ja kutsui minua mm. "lukiorunkkariksi" (no niin oot sääkin jos tät lujet !!11111oneoneeleven) . Se kyseinen paskaläjä viipyi siellä jonkin aikaa , ja lähinnä yritti saada minun ja NF:n ikää selville. Se myös esitti todella typeriä vitsejä , jotka olivat kaivettu suoraan sen äijän perseestä (they sure sounded like it). Kyseinen tyyppi oli jostain "Nivalan" paskaläjästä lähtöisin , ammattikoulussakin opiskeleva. Ihmettelin suuresti että joku sellaisessa paikassa opiskeleva viitsi aukoa päätään tuolla tavalla , mutta eipä voi mitään , sillä poikkeuksia löytyy aina näissäkin asioissa.

Lupaan myös katsella lähiaikoina niitä viime viikonlopun yöretken kuvia. Ne täytyisi vain "uppia" joko photobuckettiin taikka sitten sinne toiseen tässä kohta. En voi luvata mitään ihmeellistä , mutta näettepä ainakin että miten täälläpäin asiat näyttävät yöllä !! Btw , sain aika suorastaan "paskan" kuvatuksen Buddhien talosta , tosin niitten postiluukusta sitten tulikin melkein kiitettävä jäljennys.

Anyway , kesäyöt ovat parhaimpia kuvausmahdollisuuksiltaan , ja täytyy toivoa että olisi aikaa ruveta sitten täällä niitäkin kuvailemaan kunhan kiireiltään ehtii. Olen kuullut jostakin kameran lisälaitteesta , jolla voisi kuulemma saada parempia yökuvia , ja ajattelin että sellaisenhan voisi pistää hankintalistalle ihan jo senkin takia , että tiedän ottavani vielä paljon kuvia pimeissä olosuhteissa (yöaikaan) tulevaisuuden päivinä. Semmoinen tietty maksaa , mutta olisipa ainakin asiallisia kuvia saatavilla sitten. Minä kun nimittäin kamalasti tykkään kuvata yöllä , jostain syystä.

Lopuksi , mietin totisesti että onkohan Tuhkio Green dayn fani ? Tähän olisi saatava vastaus jossain vaiheessa..

Ja nyt , hyvää yötä Venäjäksi;

Доброй ночи !!
















No comments: