Tuesday, January 11, 2005

Where's my freakin' slippers !?

Jaahas , onpa ollut harvinaisen omituinen päivä tänään. Uskokaapa tai älkää , mutta todellakin olen tainnut nousta "väärällä jalalla" sängystä tänään , ja se jos mikä on tuonnut vaikka mitä helvetin "asiaa" esille..

Aloitetaan sillä , että heräsin aika katkonaisen yöunen jälkeen sängystäni samaiseen megalomaaniseen piipitykseen jonka herätyskelloni tuottaa noin viisi päivää viikossa miinuksena tietty poikkeukset ja erikoispäivät. No , tänään aamulla - niinkuin kaikkina muinakin - painoin herätyskellon napin alas ripeästi. Arvatkaapa mitä se teki ?!?!

Se edelleen päästeli sitä "PIIP PIIIP PIIIIIP" ääntään. Läimäisin sitä uudestaan , ja kolmannella kerralla jättimäiset galaktisen tuhoajan kourani tarttuivat siihen ja heittivät koko paskan seinään. Kumma kyllä , se hiljeni ja minä heräsin ylös. Puin aivan uudet vaatteet päälle kaapistani , jonka jälkeen seurasi taas varsin paska kausaliteetin väärinkäytös. Nimittäin , kurottauduin sänkyni yläpuolelle sijaitsevaan kirjahyllyyn ja ilmeeni kiintyi epämääräiseen valkoiseen mukiin kirjahyllyllä.

No jaahas !!?! Typerät , vähintäänkin Simpanssin ja Aasin jälkeläisen aivoja muistuttavat "kollegani" päättivät sen jälkeen kallistaa mukia niin , että sieltä tippui kaikki eiliset omenamehut sitten päälle (why the fuck did I do that ?! Stupid stupid stupid ! )!!!! Helvetinmoisen kiroilun jälkeen vaihdoin vaatteet uudestaan , ja ennätyksellisessä kolmen minuutin aamiaissessiossa pääsin pysäkille.

Kumma kyllä , ilma oli aivan lämmin ja mitään epämääräistä sohjopaskaa ei lentänyt päälle. Ajattelin että tästä se kevät alkaa... (Tuo ei ole virallinen valtiollinen lausunto !).

No , päästyäni koululle ensimmäiset tunnit menivät aika äkkiä , jonka jälkeen seuraava varsinainen kerronnan aihe sattui olemaan maantiedontunnin varsin huvittavat ensimmäiset 45 minuuttia. Nimittäin , alettiin puhumaan väestönkasvusta. Opettajamme Ms. Jaws totesi taas varsin kaksimieliseen sävyynsä että Intiassa kuulemma täkäläinen hallitus oli päättänyt että kaikki miehet jotka tulivat kastroitavaksi niin saivat tilanteesta riippuen joko liput jalkapallo-otteluun taikka suht-hitechiä olevan CD - soittimen pöydälle.

Heh heh heh , "mankka käteen ja munat pois" - politiikkaa hetken mietittyäni tulin siihen tulokseen , etten myisi "niitä" myöskään jalkapallo-ottelunkaan puolesta ihan senkin takia , että mitähän luulisitte tapahtuvan jos oma joukkoe ei edes voittaisi ?!!? (NF - hani , me emme mene Intiaan !!)

"Freakin' wankers ! I really wasted my balls for you tossers !!"

No niin , siinä taas hieman päivän vitsikästä antia..

Sen jälkeen oli taas joku ihan ihme tanssiopettelu joka meni perinteen mukaisesti päin persettä. Sitten päästiin viimeiselle taideaineiden kurssille , eli kuvaamataito "kakkoselle" takaisin piirrustelemaan. Olen saanut tehtäväksi piirellä kaikenlaisia kaavioita ja kuvia huoneestani , ja nyt tällä hetkellä olen siinä vaiheessa että minun pitäisi etsiä täältä joku hyvä esine joka on minulle myös tärkeä ja piirtää se paperille. No , sain taas aika ylhäisessä yksinäisyydessä piirrustella kokonaiset kaksi tuntia joidenka toisella puoliskolla minulta loppuivat aiheet.

Ajattelin säästää sen esineen piirtämisen aloittamisen seuraavalle tunnille , joten aloin vain istumaan paikallani tekemättä juurikaan mitään niin sen kummempaa. Opettaja huomasi joutilaisuuteni ja antoi minulle jonkun epämääräisen Taideteollisen korkeakoulun valintaoppaan luettavaksi joka oli myös varustettu erilaisilla näytteillä oppilastöistä 90 - luvun alusta.

Heh , niitä oli hauska lukea..

Siinä oli tämä sama tehtävä missä piti jostakin tärkeästä esineestä kuva ja kertoa siitä myös. Yhdellä oli vanhat armeijan - aikansa tunnuslaatat , toisella vanhempi SAint:in harmaa kenttälakki (verikauha) ja yhdellä oli joku ihmeen ruskea laukku jossa se oli mm. kuljettanut kuusi kaljapulloa ja yhden "kossun" koulussa joihinkin juhliin. Ai niin ,yhdellä oli hauen pää.

Hauskinta oli , että yhdessä kohtaa jopa mainittiin Ylihärmä (Oh my , toinen NF referenssi tältä päivältä ! iiihh !) . En tosin muista tarkalleen miksi Ylihärmä mainittiin , mutta ilmeisesti jonkun kaappikellon ja tytön (kukahan se olisi , niin !?) kanssa sillä oli tekemistä.

Ylihärmästä luettuani vaivuin taas ihan omiin aatoksiini ja lähinnä vain örisin opettajan kyselyille takaisin epämääräisesti kunnes pääsimme vähän aikaisemmin siitä syystä että olimme tehneet töitä koko välitunnin "ylitöinä". Menin yhtä kerrosta ylemmäksi , puin takin päälleni , ja kävelin epämääräisesti ulos koulun ovesta.

Bussissa sitten Kolmas äidinkielen opettajamme "Sirkka-täti" ja myös kolmas historianopettajamme "Viertola" eksyivät istumaan lähelle minua . Kyttäsin Sirkka - tädin olan yli kun se teki Italialaisia sanaristikoita ja yhdessä vaiheessa se nukahti penkille vähän ennenkuin jäin itse pois..

Osaako se muka Italiaa !!?! No , eipä hätää , I happen to like her joten Blogini (siten myös historia ?!) on helläkätinen kyseiselle naisihmiselle.





No comments: