Wednesday, January 05, 2005

Herra B:n "huono ihminen".

No niin , nyt alkaa taas proverbiaalinen "deadline" iskemään päälle sen kakkoskurssin itsenäisesti suorittamisen kanssa. Olen päättänyt paneutua siihen nyt aivan täydellisesti , ja lukea sen Setsuanin hyvän ihmisen lävitse tässä lähipäivinä (ehkä jopa viikonloppuna).

Ja kuten todettu , suuret henkilökohtaiset syyt edelleen painavat mieltäni , tosin pelkästään hyvällä tavalla.

Edelleen , CW on jossakinpäin Suomea "rilluttelemassa" , ja se jos mikä minua hieman huvittaa. Oletettavasti sillä on lomaa koulusta , tosin enpä olisi niin kauhuissani jos selviäisikin , että kyseinen herra pitää ihan 100 % "omaa lomaa" täällä Suomen puolella kenenkään siitä pahemmin välittämättä siellä Ruotsin puolella.

Hiustyylini on muuten myös saanut tänään kovaa kritiikkiä. Eräs Mr. Tuukan mukana pyörineistä henkilöistä sattui ilmoittamaan tänään ryhmänohjaustuokiossa että minun uusin hiustyylini on kuulemma "herättänyt huvittuneisuutta" useidenkin ihmisten keskuudessa. Myöskin tuli todettua (tämän henkilön suusta suoraan ryhmänohjaajalle , kiäh kiäh !) , että Aasiassa tapahtunut nk. "Tsunamikatastrofi" ei ollut mitään verrattuna siihen , että minusta tuli kalju. Siitä tulikin mieleen , että tässä kohta järjestetään tunnilla joku keräys jossa taas vaaditaan lisää rahaa siihen katastrofiapuun. What ? Why the hell are you looking at me for ? I have no freakin' money ! Ei ainakaan rahaa tähän keräykseen , koska minulla on ihan tarpeeksi omiin katastrofeihini selvittämistä. Antakoot niihin rahaa ne , joilla sitä on. "Menevät kuitenkin isojen herrojen taskuun" , kuten neitoseni blogissa joku vanhahko rouvasihminen oli todennut. Ja kyllä nyt Thaimaalaiset (esim.) pärjäävät ilman minunkin muutamaa Euroani , vaikka olisihan se tietty aina hyvä antaa rahaa JOS liikenisi. Minulta ei nyt vaan liikene. Perkele. Ja piste.


No , eipä tässä nyt enempiä , kunhan vain totean että huomenna on sitten lomaa !! Ja minä kirjoitan vielä tänään vähän enemmän..

Until then , I must bid you farewell..

Adjöö !






No comments: