Saturday, November 06, 2004

Trash..trash...trash !

Oletteko koskaan miettineet mitä kaikkea jotkut ihmiset löytävät roskiksista ?

Tiedän että ne paikat eivät ehkä ole niitä kaikista asiallisempia koloja mistä voi löytää kaikenlaista kamaa. No , mitä jos kertoisin että eräs henkilö jonka tunnen löysi sieltä aivan uudet koon 44 lenkkarit (?) Ne olivat vielä alkuperäisessä paketissaankin.

Eräs toinen henkilö sitten löysi sieltä (tuolloin) varsin käyttökelpoisen tietokoneen. Muutamia osia korjattuaan siitä sai aivan käyttökelpoisen 133 Mhz teholtaan olevan koneen. Cool , huh ?

Olen kuullut juttuja myös porukasta nuoria jotka saivat kuulla Koffin tehtailta lähteneen rekallisen "ulkoisesti vaurioituneita" tölkkejä kaljaa. Kyseiset tölkit heitettiin sitten kaatopaikalle ja niiden päälle heitettiin soraa/multaa/yms. jotta olisivat hiukan peitossa. Jotkut "laitapuolen kulkijat" olivat alunperin huomanneet tölkit ja lähteneet nautiskelemaan tätä petollista ainetta ihan omin lupineen.

No , paikalle sattui sitten pienempi porukka nuorisoa joka oli kuulemma kasvanut jossain päin Suomea hieman isommaksi joukoksi nuorisoa. Siellä oli sitten pistetty elämä "risaseks" ja vietetty kännijuhlia aikalailla.

Niissä tölkeissähän ei ollut muuten mitään vikaa paitsi että siinä kuoressa oli hiukan ruostetta. Ei niitä siis voitu kauppaan viedä , mutta janoisille nuorille ne kyllä kelpasivat.

Ajatelkaa , ilmaista kaljaa !! Hähää.

No joo , sitten toinen roskatopicciin kuuluva uutinen. Kerran eräs mies löysi kaatopaikalta aseen. Se oli kuudestilaukeava ( <-- uuhh) revolveri. Kyseinen mies ampui sillä sitten vaimonsa ja kuulemma heitti sen takaisin kaatopaikalle. Ja mitähän kaatopaikoilta olisi vielä löytynyt...hmm...let me think..

No jaa...kerronkin seuraavaksi todella pelottavan jutun. Ja vannon sen olevan tottakin , vieläpä.

Tämä on kuuleman mukaan sattunut jossakinpäin Kirkkonummea.

No , eräs rakennustarkastajana toiminut mies oli mennyt eräänä iltana baariin. Kun hän pääsi baaritiskille niin vieressä seisonut nainen oli selvästi kiinnostunut tästä tyypistä aikalailla. Mr. "rakennustarkastaja" ei ollut naimisissa taikka mitään. Joten päätti lähteä naisen kehoituksesta paikalliseen hotelliin nainen mukanaan.

Heh , yö meni "sillä perinteisellä kaavalla". Tosin , jossakin vaiheessa mieheltä meni taju. Ja mies heräsi jääpaloilla täytetyssä kylpyammeessa. Hän nousi pystyyn ja käveli pois ammeesta...huomaten varsin ikävän leikkausjäljen alaselässään !

iiikkkk !!

Tyypiltä oli viety toinen munuainen.


No niin. Ottakaa opiksenne ja hankkikaa ihan oma ihastuttava neitonen....niinkuin... !!! Kuka ?!

Hä hää.

Go to sleep.










No comments: